2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar, çalışmalar devam ediyor ve iki sınav mevcut olduğundan eskiye oranla biraz daha uzuyor ya da tahmini zorlaşıyor. Aşağı yukarı tahmin edebilenler var ama söz söylemek de gerçekten zor. Herkesin heyecanını içtenlikle yaşıyorum. Lütfen herkes sakince çalışmanın bitmesini beklesin. Evet o kadar çok süre kalmadı gerçek. ama ne zaman olacağını da ancak listeler teslim edilince net yazabilir (bilgi alabilen) Bunun dışında kim ne yazarsan yazsın bir tahmin içerdiğini unutmayalım. Hisleri kuvvetli olanın tahmini çıkacaktır:). Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Milletimiz için en hayırlı nihai listenin oluşması dileklerimle... Allah yar ve yardımcınız olsun
-
@colbert95 gib in Instagrami hangisi ben bulamadım
-
bakın ben başka birşey söylüyorum şuan açıklanmamış olsa dahi kesinlikle bir gün açıklanacak diyorum️
-
@timuçin yapılacak espriler tükendi hocam bitti başka zaman tekrar bekleriz
-
@bydaler geliridaresiduyuru bu sayfa
-
@açıklanmadı tüh kaçırdık, neyse bir dahakine :d
-
Kafalarda tek soru, acaba bugün gelecek mi
-
@modigliani-0 benım ıcıme hep 10 Mayıs doğuyordu umarım hislerim yanıltmaz artık yüzümüz güler
-
@monopolcü umarım hisleriniz yanıltır da bugün gelir hocam 10 Mayıs çok uzak geldi gözüme
-
Pareto hocam neredesiniz kendimizi öksüz gibi hissediyoruz
-
@musgraveyen 4 saat 45 dk sonra 10 Mayıs
-
Şunun şurasında 10 mayısa ne kaldı
-
Bence haftaya kaldı. Bugün yarın değil
-
@birgaripiibflii hocam durup durup hiç bi temeli olmayan tahminlerinizi yazmayın moral bozuyor.
-
@birgaripiibflii benceniz bence size kalsın hocam . Gerçek dahi olsa dediginiz kimsenin duymaya tahammülü yok.
-
Twitter'da Koçer çalışan demir paslanmaz yazdı bugün önceki gün de çalışmalar başladı yazmıştı son uzak değil bence
-
@birgaripiibflii eğer bugün veya yarın açıklanırsa ,sen haftaya bak sonucuna:)
-
Ya bence dedim zaten kesinlikle herhangi bir duyumcu değilim. Ama özür dilerim bu içimde kalmalydi. Sadece yoruldum beklemekten kusura bakmayın tekrar çok üzgünüm
-
@birgaripiibflii Güzel düşünelim güzel olsun insAllah
-
Bakın ben şimdi bugün ve gece açıklanmayacak demesem, siz tüm gece siteye bakacaksınız.
Ama diyorum.
"Bugün ve gece açıklanmayacak".Yeterince açık ve süslü cümleler değil sanırım... (Diyor kendileri arkadaşlar)