2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@safitürk69, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@davetsiz kardeşim inşallah bu sefer olacak
Inşallah kardesim benim.
Sizleri de özledim valla. Eskilerden bir ben kaldım herhalde buralarda. Atanan gidiyor gözükmüyorsunuz. Arada uğrayın. -
@denetcii, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bakın ben şimdi bugün ve gece açıklanmayacak demesem, siz tüm gece siteye bakacaksınız.
Ama diyorum.
"Bugün ve gece açıklanmayacak".Yeterince açık ve süslü cümleler değil sanırım... (Diyor kendileri arkadaşlar)
hocam hazretlerine sorsa biri gene ne zaman gidecekmis bir daha donmemek uzere? :)))) az daha ustune varirsaniz 833747336373. Kez gidiyorum tribi yapacak. Aman dikkat edin.
-
Mülakat bekleyen beklemeyen herkes etkinliğe katılsın. Tag bu arkadaşlar "İİBFGuy DguyBekliyor"
-
@godot biri de ciddi ciddi bu gerçek Tuğrul Koçer değil arkadaşlar bu kendini sahte TK dıye tanıtıyor yazmıs ne güldüm adam yaşayan efsane oldu bunu bızler yaptık gerçek TK’yı bulun
-
@monopolcü sormayın hocam kitle bu hale getirdi. ciddi ciddi biride hocam sizin dilinizi anlamıyollaa ondan size kızıyollaa diye teselli etmiş. ben söyleyim hoca dediğiniz terfi için sizi kullanan şahsın dilini
sınav yada mülakat süreci bitince belli bi süre bekle.
açıklanması muhtemel olan her gün bugün bişey olabilir / bugün demir pas tutmaz / bugün buzağı topallar / bugün eşek atı geçecek vs. ağdalı süslü birazda muhafazakarlıkla süslenmiş cümleler kur kitleyi yakala.
açıklandığı günde yazdığını rt edip "ben demiştim bakın" diye yalanlarını göze sokarak övün.
baktın yalan çok birikti bi hafıza temizlemek lazım ben gidiyorum de hesabını bi kaç hafta dondur. giderkende bir kaç troll hesabını kendine yalvartki havalı görünsün.
sonra sil baştan aynı süreci yıllarca sürdür.
peki bu adamın amacı ne? size yardımcı olmak mı? kendisini övdürmek mi? ikincisi bu iki seçenek arasında daha ağır basıyor ama başka bi gayesi var.son dönemde iyi izleyin. kalabalık bi kitle edindiği her dönem amirlerine göz kırpacak paylaşımlarını çoğaltır bu adam.özellikle seçim dönemleri falan hepten sizi buna alet eder.
bu adamın kirli dili sadece bundan ibarettir. ağdasını sökün takke düşer kel görünür. -
Görüyorum ve arttırıyorum.
AK AKÇE KARA GÜN İÇİNDİR.
hadi bakalım... -
@godot güzel özetlediniz elinize sağlık
-
@davetsiz görünen köy uzakta değildir
-
@birgaripiibflii, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@davetsiz görünen köy uzakta değildir
o köy bizim köyümüzdür :)))
-
Hacım bi nefes alın la
-
@sınavuzmanyrd tuzun kuru tabi senin
-
@müptela69 hocam bende mülakat bekliyom
-
@sınavuzmanyrd Allah muvaffak eylesin kardeşim
-
@müptela69 cümlemizi kardeşim
Bayburt plakayı severim
Danzut taht şingah... -
@sınavuzmanyrd Amin kardeşim bende seni severim
-
@paretowilfredo üstad sende herhangi bir haber var mı diyeceğim de yine cevap vermezsin diye korkuyorum
-
@sınavuzmanyrd @müptela69 zemzeme geçin geliyorum:) burayı meşgul etmeyin:P
-
@safitürk69 aynen linç yemeden susalım
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@paretowilfredo üstad sende herhangi bir haber var mı diyeceğim de yine cevap vermezsin diye korkuyorum
-
Hayret, henüz kurum içini övmedi gemici bi de milleti azarlıyor. Karşısındakiler de eğilip bükülüyor. Siz böyle mi bürokrat olacaksınız ?