2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Tuğrul hoca
4 saatlik bir çalışma yapıldı ve sonlandırıldı
Demiş
-
@klckyahilal hazır mı demek acaba
-
Ne bilim adam tam bişe demiyo ki hiç
-
@klckyahilal hangi TK hesabı bu bendekınde öyle bır bılgı verılmemıs
-
Açıklandı dermişiiim derse şaşırmam
-
Demek 4 saatlik çalışma bitti yani üstat Burda;
Gemi limana yanaşamadan Demir attı , yani işleyemedi paslandı , ak akçe kara gün içindir..
demek istemiş .Dağılalım.
-
@monopolcü kendi attıgı twitin altına yazmış
-
KAFAYI YEDİK.
-
@colbert95 En gerçekçi yorum :))
-
Bu adamın hesabını bulamıyorum ben twitterda bitane hesabı var 9 bin takipçili giriyorum kullanıcı bulunamadı yazıyor. Beni mi engelledi acaba?
-
Hakkımızda hayırlısı olsun ben tugrul hocaya güveniyorum
-
@klckyahilal hocam nerde twitleri acik ama goremedim yorumunu
-
@zenginmemur 'bakın ben şimdi bugün ve gece' diye başlayan twetinin yorumuna yazmış
-
@marsiyal al kavuş bi an önce tugrullkocer 1000 takıpcılı eskı hesabıdır o
-
ÇAlışmalar sürüyor mudur acaba forumda bilgisi olan var mı gece bekleyelim mi ?
-
@walras12 espiri mi yapiyorsun adam size bilgi verdigi icin gorev yeri degistirilmis size insanlik yaramaz
-
@godot hayal gucun nirvanada kardes
-
30 günde açıklanma teorimiz son bulmak üzeredir herkese geçmiş olsun.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar burada hepimiz ortak bir amaç için varız bir duyum olumlu bir haber almak ve heyecanımızı paylaşmak için . Şahıslar hiç önemli değil ama bazı şeyleri de göz önünde bulundurmamız lazım yüzlerce liraya mülakat kitapları satılırken tuğrul bey (gerçek adını bilmiyorum kendisini tanımıyorum) sayesinde bedava mülakat ve soru kitaplarına ulaştık. Etkinlik oldu en önde koşanlardan oldu duyum alsa paylaştı Ihtiyaç sahiplerine askıda kitap kampanyası yaptı . Şimdi biz şahsi görüşlerinden dolayı insanları linç etmeyelim ve en ufak bir duyuma ihtiyacımız olduğu şu günlerde insanları küstürmeyelim lütfen saygılarla
-
gib'de devam eden başka bir sınav veya mülakat süreci var mı? varsa guy'un açıklanmasını etkileyebilir.