2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Daha önce hiç gib i arayan oldu mu? Arayıp sorsam mi ki
-
Ben de onu diyorum mülakat sonucu bekleyenler gib i arasın çalışma varsa belki ufak bir bilgi alınabilir
-
Daha da açıklanmaz artık
-
@babayega neden?
-
@modigliani-0 arayıp ne diycez
-
Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar. Şimdi çalışma yapılıyor ya mülakat için bu liste başkanın ve bakanın onayına sunulacak mı ?
-
@birgaripiibflii GİB'de tansiyon nasıl diyin hocam :))
Her sene on günde açıklandı bu sene de o kadar oldu açıklanma yönünde bir çalışma var mı diyeceksiniz.
Ben sonuç beklemiyorum bekleşen arardım -
Bu konuyla sınav kurulu ilgileniyor. Bununla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.. herhangi bir bilgi veremeyiz dediler
-
@walrass06 dguy dan sonra 30 gün guy dan sonra 10 gün doldu.
-
Zaten bir şey demeyecekleri belliydi ama ne bileyim vicdanen. Böyle beklemek çok zor belki bir ümit dedim, belki derler birazdan açıklanacak falan diye. Ama öyle olsa bile demez ki açıklanacak diye. Nolur nolmaz bir sıkıntı olur açıklanmaz diye bu sorumlulugun altına girmez kimse
-
Olsun hocam denemek gerekirdi, şahsi fikrim bugün bir gelişme olmayacağı yönünde açıkçası bakalım artık
-
@dguycu ben belki kendimi yormak istiyorum
-
@modigliani-0 bugun akşama kadar umudumu yitirmeyecegim, her an gelebilir bence hâlâ. Geç değil. İnsallah gelir nasıl bu kadar uzun sürüyor bilmiyorum üç gündür çalışıyorlar. Acaba bugün de çalışıp sonucu pazartesi mi aciklarlar? Çalışma biter bitmez açıklanıyor mu yoksa bir de onay falan mi bekleniyor?
-
@birgaripiibflii ben ardım 1 2 saat önce çalışma yok dedi. Bugün açıklanmaz mı yani dedim hayır dedi
-
Gibi aradim mulakatlar aciklanir mi dedim net cevap verdi bugun aciklanmaz dedi.
-
Sınav sonuçları da akşam 8gibi açıklanmıştı. Geçen seneki mülakat sonuçları da pazar gecesi açıklanmış. Artık her gün her saat olabilir bence.
-
Bi bana bilgi vermemisler
-
Bugun aciklanmaz dedilerse demek ki cidden calisma yok bugun. Ya da vardi da yine biraktilar
-
Bugün yada ptesi aciklanmazsa artık herşey olabilir diye düşünmeye başlayacağım. 2017'den beri ne olmaz dediysek oldu. Gib bize bi ilki yaşatır 2 ayda bile açıklayabilir yeterki 10 günde açıklanır eşiğini kırsınlar. bizim dönemde başımıza gelmeyen ne kaldı kı. Derdim anamı arayıp oldu yada olmadı diyebilmek. 3 yıldır sürekli birilerinin keyfini bekliyoruz madara olduk çevremize. hala bugün yarın açıklanacağı inancındayım ama sabrım da inancım da tükeniyor.
-
@birgaripiibflii ya ordaki görevlilerin arayan kişilere açıklanacak diye bilgi vermesinimi bekliyorsunuz arkadaşlar yapmayın