2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@açıklanmadı bu tipler sınav acıklanma sürecinde de vardı hele biri vardı sabah saat 9 da bugünde bitti açıklanmıcak diye ileti paylaşıp duruyordu . Morel bozmak hoşlarına gidiyor.
-
Kaç yıl bekledik bir kaç gün mü bekleyemiycez (bekleyemiyordu) inşallah bugün açıklanır da kurtuluruz bu süreçten
-
Geçmiyor zaman bi kaç gün nasıl geçicek
-
Az kaldı ama bence ya üç gündür çalışıyorlar ne kadar zor olabilir bir listeyi hazırlamak bence üç gün bile coktu
-
@adnan-ötüken Hocam İK nedir?
-
@piyon çalışmalar da ne oluyor, neyi çalışıyorlar bunlar..
-
@teklif-eğrisi Hocam siz de bir duyum var mı?
-
@mami1616 insan kaynakları:)
-
@musgraveyen Aklım icra iflas kakukunu gitti üstad
-
Benim tahminim başından beri bu akşam idi. Inşallah gelecek bu akşam. Inanıyoruz vazgeçmiyoruz hep beraber totem yapıyoruz!
-
En baştan beri 10 Mayıs deniyordu geldik bakalım ne oluyor
-
Ha bugun ha yarin diye diye valla gozumde per kalmadi ya allahini seven bilmedigi seye yorum yapmasin
-
İftara bırakmadan bitirseler keske
-
Kurumun bir açıklama yapması en azından bu hafta beklemeyin demesi çok mu zor acaba merak ediyorum
-
Herkes o kadar gergin ki açıklandı şakasını yapan bile yok
-
@kuznets_12 kimse yemez bence o. Ben bı ara bı umutsuzluğa kapılıp bence bu hafta açıklanmayacak dedim de linç yiyordum ona bile tahammülumuz yok hak verdim arkadaşlara özür diledim sonra. Çünkü cidden çok gerginiz. Sakayi bırakın olumsuz tek bir şeye bile tahammülumuz yok
-
@kuznets_12 O şakayı yapanın ıp adresini bulup öyle girişirler ona hocam sen ne diyorsun. Dün biri acıktım yazdı. Onu açıklandı diye okudum.
-
Acaba en beklemedigimiz anda mi gelecek beklerken geliyor muydu önce böyle sonuçlar? Sanki tam burdan çıkcaz öyle açıklanacak gibi geliyor insana.
-
Sonuçlarda Mülakat tarihi beklerkenki gbi uzarsa, kartal görünümlü şahin akrabalarım başıma üşüşüp:
Elendin mi yoksa evlat? Demeye başlıcaklar -
Yok yok o kadar uzamaz yaa. Zaten yeteri kadar vakit kaybettik. Bence uzatma haklarını mulakat tarihinde kullandılar. Bunda daha fazla uzatmazlar. Daha bir de bu işin güvenlik soruşturması var çünkü. Daha ne kadar uzayabilir