2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar GİBteki memurlar bugün açıklanacak ya da açıklanmayacak diyemez.Yetkililer ne zaman açıklayın derse ONLAR AÇIKLAR.Bence GİBi boşuna arıyorsunuz GİBi referans almayın açıklanıp açıklanmama konusunda.Bunu defalarca tecrübe ettik.Açıklanacak olsa bile BUGÜN AÇIKLANACAK DEMİYORLAR ama gel gör ki o gün açıklanıyor.Beklemeye devam,dua edelim çalışma bitsin bugün en geç sahur vakti açıklansın.Bugün açıklanmazsa Pazartesi’ye kaldı diye de bir şart yok yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Pazar’ı Pazartesiye bağlayan gece 03.50 gibi açıklandı.
-
Normalde bir günde açıklanıyormus. İki yıl önce onu kirip bı hafta sonra açıklamislar. Geçen yıl da onu da kırıp 10 gün sonra açıklamislar. Yani artık belli bir gün diye bir şey kalmamış. Her yıl üstüne koya koya gitmişler. Belli bir kalıp yok. Ne zaman isterlerse o zaman artık.
-
@birgarip yoook zaten bugün açıklanır vs demelerini beklemiyoruz. Bunu bekleyerek de aramadım. amacım şuydu sadece. Biz buradayız bekliyoruz demek. Burda beklediğimizi bilsinler istedim belki
-
@moonlight hocam ben bir tek size inanıyorum.
-
@birgaripiibflii Onu anca gariban memurlar bilir üstlerin ruhu duymaz
-
@babayega ne alaka hocam daha da açıklanmaz diyorsun sonra hep başka birşey diyorsun
-
@piyon bugün içinde kesiyor muyuz hocam umudu
-
@musgraveyen bilmiyorum hocam ben beklemeye devam edeceğim henüz erken umudu kesmek için.
-
@musgraveyen Umut bitmez üstteki arkadaşın dediği gibi şuan kimse bilmiyor ne zaman açıklanacak ama yakın gibi gözüküyor onun için bundan sonra gün saat farkı yok her an açıklanabilir
-
Pazartesi açıklasalar bari
-
@birgaripiibflii 1 günde açıklandığı dönem fetöcülerin kadro doldurduğu dönemlermiş Hocam. Ha bu kadar uzaması da normal değil ama işte. Allah hakkınızda hayırlı ve olumlu sonuçları versin inşallah.
Sizler atanın ardınıza 2019 alımıyla biz de geliyoruz :)) -
Tuğrul hoca çalışmanın bugünlük sona erdiğini, açıklanma olmayacağını yazmış .
-
10 mayısta bitiyor gemi hala gelmiyor
-
Tuğrul hocanın laflarına bakmayın. Kendisi orada burada forumlarda yazılanları okuyup, nabza göre şerbet misali twit atar. Akşam vakti bende derim çalışma sona erdi diye sonuçta yüzde 50 ihtimal çalışma devam eder ya da etmez. Öyle duyum alan bi istihbarat ağı olduğu filan yok onun.
-
@blacklist bence evi gib i yada OECD yi gören bir yerde bu saatlerde bakıyor ışıklar yanmıyor çalışma bitti twiti atıyor.
-
@babayega vallaha tweet atmış arkadaşın yazısı üzerine Foto da çekmiş çaya bekliyor:)
-
15 Mayıs Çarşamba açıklanacak gibi hissediyorum.
-
Hadi gidip çay içelim Tuğrul Koçer e iyi gider yemeğin üstüne
-
@birgaripiibflii yalnız adam da normal değil an be an forumu takip ediyor aleyhine yorum yazılınca twitterdan giydiriyor
-
Ey ruh geldiysen üçlü çektir TK