2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mtkmn düzeldi
-
@asya Kemal Sunal'ın "Çökün polis, şaka yaptım kalkın kalkın." reğliği gibi oldu.
Arkadaşlar sitenin maşallahı var. -
@mtkmn ️️ Site arada şaka yapıyor önemsememek lazım. Neyse ben uyumaya devam
-
Her sabah mutlaka biri çıkıp diyor error veriyor diye .. bugün aslı olsun inşallah
-
@sanchez06 hiç zannetmiyorum üfürdüğünü. Boşluğuna geldi söyledi demek ki.
-
Arkadaşlar sabah sitenin verdiği error sistemsel hep aynı saatte error veriyor
-
Dünkü havayı kaybetmemeliyiz . Şimdiden ben başlıyorum tiwit atmaya . Bugün bu işi koparalım
-
@mrnobody inanmıyor buradaki arkadaslar bunlara kardeşim . Bende soyledim lakin onlar liyaketin varlığına , komisyondakilerin böyle şeyleri adaylarla paylaşmayacağı yönünde :))
-
@bybredd +liyakat olacak:)
-
@bybredd hocam ben zaten büsbütün referans demedim arkadaş öyle anlamış. Bu işte bi sürü kriter var mülakattaki halin tavrın, özgeçmişin, özgüvenin.. referanstan sonra bunlara bakar adam. Kıytırık nerden geleceği belli olmayan, komisyonun bile cevabını bilmediği sorulara mı bakacak. Bana sorulan sorunun biri götürülecek borç nedir? Böyle sorumu olur yani. Belli ki açmış kitabı ilk gördüğü tanımı sormuş direk ;)) neyse herkes inandığı gibi yaşasın hocam sıkıntı yok.
-
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
vaziyet alın çarşı pazar karışacak bugün her şey çok daha daha güzel olacak
-
@gari̇p-i̇nsan gece baya karışmış ortalık. Bizim nöbet sakin geçiyor
-
Adaletli,hak edenin,emek verenin,durust kisinin kazandigi bir sonuc olur umarim.. Kendim kazanamasam da burada bu sekilde kazanan kisileri gorunce mutlu olacagim,en azindan umudum artacak..
-
@mrnobody ben hiç uyumayanlardanım
-
Günaydın inşAllah bugün güzel haberler alırız. Nöbeti aldık .
-
Dünkü twitter etkinliğinden sonra gece hareketlenmeler yaşandı. Etkisi muhakkak olmuştur arkadaşlar. Bu yüzden buralarda takılırken arada girip #Gibmülakatlarıaçıkla tagi ile yazmaya devam edelim.
-
@frustration, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Dünkü twitter etkinliğinden sonra gece hareketlenmeler yaşandı. Etkisi muhakkak olmuştur arkadaşlar. Bu yüzden buralarda takılırken arada girip #Gibmülakatlarıaçıkla tagi ile yazmaya devam edelim.
Dünkü etkinliğin aynısı 14:00 te başlayacakmış , hazır olalım arkadaşlar
-
Günaydın hayırlı cumalar
-
Işıklar ne alemde acaba?