2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@shanks Estağfurullah. Geceden beri uyku girmedi gözüme. Duyumu paylaşmak istedim. Dalga gecmeye devam ediniz.
-
@kaimoğlan 3 hafta sonra açıklanacak diyorsun en erken yani. Üstadlar dün iftardan sonra neden 1 e kadar çalıştılar bu konuyla ilgili yanıtını merak ediyorum?
-
@beveridge-eğrisi Onu da kapının kolundan öğrenip gelirim merak etmeyin.
-
Tuğrul Koçer en geç Pazartesi'ye açıklanır demiş. Biz dün gece beklerken şimdi Pazartesi konuşmaları geçiyor. Arkadaşlar Twitter'da gerçekten etkin olmalıyız. Yoksa 3 gün daha nasıl geçer gerçekten bilmiyorum.
-
Birde süreç öyle bi hassas ki cidden bir haberin doğruluğundan yüzde yüz emin olmadıkça paylaşılmamalı diye düşünüyorum.
İlla paylaşıyorsan dediğimiz gibi kaynak belirtmek şart. -
@kaimoğlan ben dalga geçmiyorum. Cidden bir gariplik var o zaman durumda.
-
@kaimoğlan bende iyi bi yerden duydum gelecek denildi baya yetkili birimden bugün gelecek denildi
-
@refik-soydam Hocam merhabalar. Son duyumum sizle çelişiyor sanırım. Sizin bir duyumunuz var mı son olarak. Ben müspet şeyler duymadım. Arkadaşları germek de istemiyorum lakin tepkileri pek hoş değil. Siz ne dersiniz?
-
Yoksa herkese farklı bilgi verilerek kurumdan kimlerin bilgi sızdırdığı mı arastiriliyor, kafamizda deli sorular :))
-
@madman mesai saatleri içinde mi sizce hocam ?
-
@yorgunsavaşçı onu bilmiyorum ama birebir gelecek denildi bekleyelim
-
@kaimoğlan işin maaşlara yansıyan duygusal kısmı ile çelişmiyor...açmaya gereksinim duymuyorum:) duygusallık mı kazanır mesai bitince bilgi alırsam yazarım hocam
-
@kaimoğlan çok ciddi bı yerden haber aldıysan millete niye soruyorsun
-
@madman hadi inşaallah ..
-
bu iş bugün bitiyor. tuğrula ramen bitiyor .
-
@gari̇p-i̇nsan bilgi sağlam mı
-
@yorgunsavaşçı atıp tutan biri değilim ama duyduğum o dguy bekliyorum bende zaten
-
@refik-soydam heyytt be hemşerimmm
-
@madman inşallah sizinki doğrudur hocam..
-
@aslan-reyiz Başvuru hakkı Tabiki herkesin var. Ama demek istediğimiz Zaten Kısır bir süreçteyiz. Halihazırda herhangibir A grubu mesleği olan Arkadaşların birazcık Empati yaparak Anlayacağını düşünüyorum. Ancak dediğiniz gibi sırf gövde gösterisi yapmak için Benim ismim orda olsunda Mülakata gitmesemde olur diyenler varsa Şayet Allah Büyüktür. Kaç ailenin canlarını yakarlar İnşallah düşünebiliyorlardır.