2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Tag nedir Hocam Aynı tag mi ?
-
@İmece #MülakatSonucumuzGib tag bu hocam
-
Arkadaşlar lütfen organize olalım bugün sesimiz daha güçlü çıksın ,herkesi Twitter a bekliyoruz hep birlikte üstesinden gelecegiz inşallah
-
@refik-soydam hocam bilginiz var mı gerçekten çok mağdur durumdayız artık 1 saat bile çok geliyor
-
@musgraveyen tag dünkü değil mi? dünkü tag e devam etsek daha doğru olur sanki
-
@meriv spama girdi artık o gündeme girmez
-
@köyün-ağası tamamdır teşekkürler
-
Tuğrul koçerin etiket yaptığı kişileri etiketleyerek yazın
-
Arkadaş tweet atarken yetkilileri etiketlemeyi unutmayalım gündeme girmesek bile görebilirler
-
arkadaşlar dünkü gibi bi hava yakalamamız lazım hadi buyrun twittere
-
@kaimoğlan Bu kadar yakınken tekrar uzaklaşmayı kabul edemiyoruz sanırım. İşimize gelmeyen duyumculanı linç etmek değil amacımız ama neden diye sormadan da edemiyoruz.
-
Arkadaşlar güzel başladık lütfen elimizden geleni yapalım Twitter a lutfennnn
-
Hep aynı kişiler hep aynı. 2 3 tane twit atmakla olmaz bu işler. Dün en az 50 tane twit atmışımdır. Artık bıcak kemiğe dayandı. Bayram da zehir olacak hepimize. Herkes elini taşın altına koysun. Ilan bekleyenler de bugünü unutmasın bize destek oldukları sürece bizde her daim arkalarında olacağız. Facete whatsapp gruplarında heryerde paylaşın. Bugün o sonuç gelecek başka cıkış YOK !
-
@mami1616 Haklısınız hocam. Alay edenlere dahi kötü söz etmemeye dikkat ettim. Zor bir süreç ben de icerisindeyim.
-
Twit atarken ara sıra daireyi de arayalım arkadaşlar, ben düşüremiyorum. Yani açmıyorlar.
-
@simpeya Hocam yemin ederim twit sınırlaması geldi hem de işteyim şuan
-
Hep aynı kişiler tweet atıyor yüklenelim arkadaşlar tagı gündeme sokmalıyız
-
Arkadaşlar bu son gemi bunu kaçırırsak halimiz duman daha ne kadar bekleriz bilinmez bugün elimizden gelen gayreti gösterelim. @refik-soydam hocamın da dediği gibi bilhassa İstanbulda yaşayanlar sizin tivitleriniz çok daha değerli lütfen elimizden gelen gayreti gösterelim.
-
Bugün vergi dairesinden kyk borcum için tebliğ geldi eve güler misin ağlar mısın...
-
@mami1616 hahaha Allah razi olsun hocam. Hem twit hem Rt cok yaptiysaniz biraz bekleyin