2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@teklif-eğrisi eğri kardeş, doğruyu bulmak için istişare ediyorum. Duyumdur sonuçta.
-
@kaimoğlan yani açıklanacak söylendi hayırlısı olsun hakkımızda
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Merhaba dostlar. Son durumu bildireyim;
Çalışmalar bitti ve ekip ayrıldı. Kuvvetli ihtimal çalışmayı sonlandırıp ayrıldılar. Yarın biteceği kanaatindeyim. Yine gelişmelerden haberdar ederiz dostlar.
Pareto Bunu dedi arkadaşlar dün akşam hatırlatmakta fayda var. O yarım biteceği kanaatindeyim dediyse inşallah bitecektir. Umutları taze tutalım
-
@madman inşallah hocam. Ben güvenilir bir yer olunca aktarmak istedim. Erkenden vaziyet alır da etkinlik falan yaparız diye. Umarim siz haklı çıkarsınız
-
@kaimoğlan ismimiz eğridir ama dilimiz eğri değildir kardeş.Dili eğri olan kendinden emin değildir boş muhabbet yapar insanları germeye çalışır bol atış yapar
-
bugün cuma, cuma bayram günü bize dümdük yüzüne söyleme özgürlüğü veriyor sanırım:)...ülkemizde düzgün bir siyasi iletişim ya da modern adı ile piar çalışması eden/sağlayan kadro kaldı mı emin değilim. Ama zerre kırıntı kaldı ise özellikle ist ip li yerlerden gündeme girilecek (TT) talep gelirse bu işin duygusallığının aşılacağını düşünüyorum
Bu kadar dümdük bir daha yazar mıyım onu da bilmiyorum:)
Bir reklamda vardı çok da hoştu:) -
@kaimoğlan yani merkezden aldık büyük ihtimalle denildi bende yüksek ihtimal diyorum
-
@teklif-eğrisi Dilin sivri ama kardeş olsun. inşallah erkenden açıklanır..
-
@teklif-eğrisi Şair misin kardeşim sen
-
@shanks A grubu beni en sonunda şair yaptıracak galiba.
-
@kaimoğlan bir nedeni olmalı neden bayram sonrası
-
@paretowilfredo hocam merhaba dünkü dedikleriniz geçerlimi bugün beklemelimiyiz ihtimal yüksek mi ? Zira bir güne dahi tahammülümüz kalmadı
-
Bayram sonu gibi karamsar bir duyumu alsanız da paylaşmayın zaten dayanacak gücümüz yok
-
@asya karamsar kurt kahrolsun.
-
Tuğrul Koçerin benim gözümde suan icin tek duyumunu gördüm.Duyumunda işin pazartesiye kadar bitecegini yani acıklanacagini yazmiş.Eger pazartesiye kadar acıklanmazsa ben tanımamaya devam edecem
-
@açıklanmadı karamsar değilim de sinirli olmaya başladığım kesin
-
Bneim de bı arkadaşım var. Referans olan kişiler mi ne demiş güya bayramdan sonra açıklanacakmis. O böyle dedikçe inadına inadına daha çok umut ediyorum hayır diyorum açıklanacak. Ben bunca olumsuz duyuma rağmen inanıyorum. Paretoya inanıyorum. Bizim birlik beraberliğimize inanıyorum. Mesela biz guy etkinlikleri yaparken de iyi bir kurumdan bir arkadaşım özelden yazmıştı. Seni severim bilirsin, uzulmeni istemem ama şu an için ilan gelmesi mümkün değil demişti. Ben ona da inanmamistim. Teşekkür Edip geçtim. İnancımı yitirmedim her etkinlikte başrolde oldum. Hepimizin birliği beraberligi,sesimizi duyurmamiz sayesinde geldi o ilan. Şimdi yine diyorum ki eğer bayramdan sonra açıklama niyetleri varsa bile biz buna inanmiyoruz. Bugün o ilanin gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Çok ileri tarihli bir şeyi bile sesimizi duyurarak öne alabiliriz. Tıpkı dün akşam geri gelip çalışma yaptıkları gibi. İnanıyorum bu iş olacak. Bugün olacak.
-
@mami1616 Hocam takdir edersiniz ki bir seyler alabilmek çok zor ulaşmak çok zor. Bilgi aldıktan sonra neden diye sormaya utanıyor insan. Tek çelişen ben değilim duyumlarla. Benim gibi duyup da yazmayan da var eminim. Benim gayem forumu karamsarlığa sevk etmek değil. İşin bu kadar uzamasina musade etmeyelim demek icindi. Yoksa üç gün üç gun öteye atıyoruz bilmem hissediliyor mu?
-
Su an bırakın hepiniz duyumu falan. Her şey bir yana. Yarın yarın diye diye yine günler geçti. Dün ısrar ettik. Bugüne bile olmaz dedik. Bugün çıkmış pazartsi diyrolar. Olmaz yani. Pazartesi bile olmaz. Yarın bile olmaz. Bugün olması lazım artik. Lütfen lütfen elimizden geleni yapalım sesimizi duyurmak icin
-
Arkadaşlar etkinlik başladı twitter a gelin