2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@gizem2020 Biz daha önce yazdık ama kaale alan olmadı burda
-
Açıkçası yine gündem olursak bugün açıklanma ihtimali kesinlikle yükselir, belki zaten bugün açıklanacaktır ama nihayetinde tweet atmakta fayda var. Bol bol tweet-beğeni-retweet
-
@gizem2020 çok yakındayi duyum olarak kabul etmiyorum ben. Çünkü bugünden gayrisi zaten çok geç benim için. Bugün aciklanmazsa zaten bir gün açıklanacak. Bu duyum değil ki..
-
Arkadaşlar hashtag farkı var herkes ayrı ayrı başlıklara yazıyor. Ha zaten çok kişi yok ama olanlarda da karışıklık oluyor.
#gibmülakatlarıaçıkla başlığı dünkü başlık.
#mülakatsonucumuzgib bugünkü başlık.
Farklı başlıklar yazıldığı için gireceğimiz varsa da giremiyoruz gündeme. Lütfen twit atarken dikkatli olalım da gündeme girelim. -
@gizem2020 bi arada sınav sonuçları açıklanıyor diye yazmıştı, aciklanmyinca tepki olmuş tu..ve bir dahada emin olmadan yazmayacağım demişti
-
@birgaripiibflii, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@gizem2020 çok yakındayi duyum olarak kabul etmiyorum ben. Çünkü bugünden gayrisi zaten çok geç benim için. Bugün aciklanmazsa zaten bir gün açıklanacak. Bu duyum değil ki..
Helal olsun aynı fikirdeyim.Forumdaki dünkü heyecana şahit olan herkes biliyor zaten yakında açıklanacağını.Bu saatten sonra herkesin duymak görmek istediği ve itibar edeceği duyum “son demler” .. Bu bilgiyi veren baş tacıdır
-
dün yeterlilik 15.19'da yüklenmiş.. Acaba mı diyorum
-
@redcrossbjk saat 15:13
-
@adnan-ötüken Ya gelmez şimdi kimseyi beklenti içine de sokmayalım ama işte insan acaba gelir mi diyor
-
@redcrossbjk son 5 dakka
-
@kaldorhicks sayfada cok hızli maaşallah
-
@kaldorhicks GİB'in sayfa da az şöyle yavaş açılayım az heyecan olsun falan da demiyor F5 basma ile açılma bir oluyor.. Son 4
-
@zenginmemur maşallah valla f5 e basmamla sayfanın gelmesi bir
-
Twit atarken Bakan beyi ve yardımcılarını etiketlemeyi unutmayalım arkadaşlar, belki biri görür dikkate alır.
-
@redcrossbjk esprim çalındı resmen mahkemede görüşürüz kardeşim avukatımla görüşüyorum şu an :dd
-
@bydaler, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@gizem2020 bi arada sınav sonuçları açıklanıyor diye yazmıştı, aciklanmyinca tepki olmuş tu..ve bir dahada emin olmadan yazmayacağım demişti
sözde çekilişle kitap dağıtan, her işi ticarete dökmüş kişiler. tk'nın yazdıkları daha inandırıcı bunlardan.
-
@redcrossbjk vallahi yaa yok hocam bu totem tutmaz
-
@açıklanmadı espri çalmak ne oluyor ben nereye düştüm kardeş o değil de açıklanmadı he
-
@paretowilfredo @refik-soydam bi gelişme var mı twetr gib tercihi yap bu üçlü arasında dönmekten başım döndü
-
doslar tivit lütfen.... hadi herkes şuandan itibaren 5 tivit daha atsın