2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@piyon söylentileriniz doğru çıkmadı
-
@guymagdurubiri bana söylenen o yöndeydi özür dilerim haklısınız
-
yalnız çalışma bitti diyenlere itimat etmeyin şuan hala çalışma var üstadlar binada.
-
@piyon bak gece gece heyecan verdin hocam ya
-
Şu Tuğrul Koçer midir nedir Şu mülakat "Bu gece beklemeyin"dediği bir gün aciklansa da kurtulsak şu adamdan
-
@musgraveyen aynı heyecanı yaşıyorum
-
@piyon siz duyumunuzu samimi bir şekilde dile getirdiniz hocam bana kalırsa özür dilenecek bir durum yok . Ramazan ayında olduğumuz ve araya 1 Mayıs gibi tatiller girdiğinden kaynaklı aksadı sanıyorum.
-
@piyon Kaynak nedir dostum?
-
@piyon zehri saldın Hocam gelde uyu şimdi
-
@piyon hocam emin misin şuan çalıştıklarına. Gidip bakacam valla çok heyecanlandım
-
@piyon kalbim hızlandı hocam kaynak guvenilir mi onu diyin bize
-
Dün il göçü kazandım. Inşallah bu gece ya da en kısa sürede sizlerin de atanma haberlerini alırım dostlar:)
-
@gresham-t Tebrikler kardesim. ALLAH hayirli ugurlu etsin.
-
@gresham-t insallah hayirli olsunn
-
@lion sağol kardeşim benim. Darısı sizlerin de başına. Tabi sen atandın mı bilmiyorum ama:)
-
@gresham-t hayırlı uğurlu olsun hocam adınıza sevindim .
-
@piyon peki hocam gece açıklanma ihtimali var mı öğrenebilir misin ?
-
Bu saatte devam mı ediyor yani çalışmalar? Kaynak nedir hocam herkes heyecanla sizden cevap bekliyor
-
@piyon, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
yalnız çalışma bitti diyenlere itimat etmeyin şuan hala çalışma var üstadlar binada.
Birisi de Twitter da gib ışıkları yanıyor demiş
-
kardeşlerim valla her dakka arıyorum arkadaşı o söylüyor ben de heycanlanıyorum bir yanım paylaşmak istemiyor diğer yanım yaz diyor. Şuan hala binada olduklarını söyledi arkadaş gerçekten kötü bir niyetim yok ben de bekliyorum