2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Hadi inşallah daha fazla uzamadan açıklansın. ilan geleli 11 ay oldu tam
-
hakkınıza girmek istemiyorum uyuyun uykusuz kalmayın ben de bilmiyorum gece açıklanırmı ama bu saatte boşuna çalışmazlar diye de düşünüyorum
-
Hadi @piyon bu gece Mat et millet Zafer görsün
-
@veliat34 inşallah hocam
-
Hocam şöyle bir foruma bakıyım dedim aman bu saatte ne olabilir diyerek. Üstadlar binada deyince gözlerim fal taşı gibi açıldı.
Eyvallah @piyon -
@piyon hocam yanlış anlama ama arkadaşının sallama ihtimali var mı?
-
@beveridge-eğrisi yok hocam niye sallasın
-
Binada olanların üstad olduklarından, daha açık olmak gerekirse listelerin hazırlığı ile uğraştıklarından eminiz değil mi hocam? @piyon
-
@mtkmn bu saatte sahur muhabbeti için toplanmamıştirlar herhalde
-
@musgraveyen, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@mtkmn bu saatte sahur muhabbeti için toplanmamıştirlar herhalde
Eşi ile arası bozulan olur, canı sıkılan olur, bugün dükkanı erken açalım (:p) diyen olur. Olur da olur hocam :))
-
@piyon hocam Tuğrul bey bu gece açıklanma ihtimali sıfır dedi sence bi supriz olur mu kiii
-
Hani illaki mülakat sonuçları için konuşacaklar diye bir şey de yok yani
-
Babalar gece gece yapmayın:)
-
@gresham-t sgk yada guy gelirse basvuracakmisin ustad
-
Bu seferde ben totem yapcam sabaha kadar bakmıycam uyuycam (Siteden çıkmadı)
-
Acaba geçen sene 03.51 de sonuçlar açıklanırken de böyle gece ışıklar yanıyor muydu Bilgisi olan var mı
-
@r321 eskiden mülakatların bittiği günün sabahına açıklanırdı. geç açıklanmasına bir şey demiyorum ama bu kadar çalışma yapılıyor söylentisi bir tuhaf geliyor doğrusu
-
Vay arkadaş bize yine 02.00-04.00 nöbeti gözüktü. En son bu nobeti askerde suriye sınırında tutmuştum.
Yaktın viran eyledin @piyon -
Piyon kardes bir daha arasana uyuyalım mi bekleyelim mi diye sana zahmet
-
@aroma cok teşekkürler hocam