2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@davetsiz hahah çok zekisiniz
-
Arkadaşlar ne zaman olcak bu mülakatlar bilgisi olan veya gib i arayıp görüşen var mı
-
kasım gibi olabilir ama bellide değil
-
Yazılı sınav sonucu yaklaşık 1 ay gibi bir sürede açıklandı.hem bu yüzden hemde geçen sene yazılı sınavdan 4 ay sonra mülakat yapılmasından dolayı şimdiki mülakatın 12.aydan önce yapılacağını düşünmüyorum. Son 2 sınavda yaşanan süreç gösterdiki artık gibte hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
-
@birgarip itirazlar değerlendirildi eli kulağındadır mülakat tarihlerinin
-
@t-robert-malthus işte o tarihlerin 12.aydan önce olmasını beklemiyorum:) daha erken olması hepimiz açısından daha iyi umarım yanılırım
-
@t-robert-malthus bi duyumunuz mu var hocam
-
@birgarip işlh 12 ayda mülakatı sonuçlandırırlar 1 ayda soruşturma dersek ocak sonu şubat başı işe başlama subat ortası yeni bir sınav ilanı mart sonu sınav olur işlh
-
Nasil hazirlaniyorsunuz arkadaslar tecrubeli arkadaslar kucuk bi tuyo verebilir mi
-
@bg2603 neye ? okadar çok şeye hazırlanıyoruz ki?
-
@t-robert-malthus mulakata hocam
-
@t-robert-malthus hocam duyum mu yoksa temenni mi bu
-
@bg2603 son bir haftaya kadar referasn aramaya çalışılır son bir hafta da vicdan yapılır bölüm dersleri çalışılır . fazla kasmayın yani
-
@atkinsons keşke duyum olsa hocam
-
@t-robert-malthus herkes referans pesinde demekki bende sabah kalkip ders calisiyim diodum
-
@bg2603 Önce bulunduğunuz ilin akp binasına gidiyorsunuz,il başkanıyla tanışıp mülakata kadar peşinde koşup araya milletvekili sokabilmesi için ikna ediyorsunuz,sonrasın mülakattan 1 gün önce imece baksanız yeter.
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
-
Bu neyin beklemesi Gib?Bizim işimiz olmadıgıni bilmiyormular?Mülakat tarihi belirlemek niye zor bu kadar?Sonunda elenmek yok mu?Bu kadar bekle sonra mülakattan elen tekrar başa sar.Ulan iibf okumasaydim bunlar basima gelirmiydi.
-
Simdi niye sessiz adaylar. referansi olan mutlu zaten diyorki bn gectim mulakati kesin isterse 1 yıl sonra yapsınlar bu mu sessizlik sebebi.Biz kimlerler karsilastirlmadikki adam diyorki itfaiyeden 90 aldim elendim.E be kardsim itfaiye ile hukuk iktisat maliye muhasebe bilmek ayni sey mi?Ama gelde bunu Benim Mrhmet Amcama Ayşe Teyzeme Bakkal Dayima Anlat.Biz keyfimizden bekliyoruz sanki