2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Şu an belirsizlikten dolayı ders çalışmıyoruz bir çoğumuz ve her geçen gün yapmadığımız tekrarlar hepimizi geri götürüyor.Beklemeyelim başlayalım etkinliklere süreci hızlandırmak icin.Bu işi organize eden arkadaşlar fitili ateşlesin biz katılmaya haziriz.
-
Bu referans olayını başta başvuruda yazılan şeyden ibaret diye safça bir düşünce içine girmiştim konuşmalara göre referans yoksa yoksun diyenler var öncelikle şunun ismine referans Demeyin artık referans bir kişi hakkında olumlu yada olumsuz görüş düşünce alışverişi kabaca bu kişi işimize yarar mı yaramaz mı sorgusudur torpil ise ensesi kalın tanıdığı var mı yokmu ayrımıdır işe yarar mı yaramaz mı diye bakılmaz. Kendimi mülakat komisyonu yerine koyuyorum bana bir kişi için torpil yap isteği gelse o kişi için bende bir önyargı oluşur mesela hani kendine mi güvenmiyorsun da torpil peşine düşüyorsun diye ama malesef iş ordan geçmiş torpil olmayınca önyargı ile bakılan bir duruma gelmiş sanırım ama yinede ben Hakeden bir şekilde kazanır diye düşünmek isteyerek çalışmaya devam etmekten yanayım
-
BUgün de tarihler açıklanmadı yine bakanlara Twitter’dan yazalım
-
@ceterisparibuss keşke senin dediğin gibi olsa kardeşim ama malesef komisyonlar tiyatro oyuncusundan başka bişy değil gib başkanı da dahil bu olaya komisyonların başkanı da hepsi kukladan ibaret listeler zaten mülakatlar yapılmadan önce net belli oluyor işte yeteri kadar referanslı torpilli yoksa atıyorum istanbul için çok sayı var hepsini referansla almıyorlar çünkü hepsi bulamıyor araya hakedip de kazanan oluyor ya da çok önemsiz illerde filan sallamıyorlar ama kazananların %95 i biz mülakata girmeden belli ondan çok kasmaya gerek yok bu düzene de bu düzene göz yumana da savunana da lanet olsun ne diyelim.
-
Başvuru sırasında yazdığımız bilgilerde bir değişiklik olduğu zaman bunu bildirmemiz gerekiyor mu sistemden güncelleme yapılmıyor
-
guy mülakat tarihi açıklansa ne olur. en azından şimdi bi umudumuz var. elenince o da olmayacak.
-
Beklenen mülakat sonuçları belli olsa da önümüzdeki rakipler azalsa
-
@vlkrt hangi mülakat kaldı ki
-
@busus iş Müfettişliği var sanırım elli kişi ama onlar zaten başka yerlere atanmıştır. Guy la alakası yok ama dguy ve Kaymakamlık etkileyebilir. Birde vdk yapılırsa ve test olursa süreç herzamankinden daha kısa süreceğinden epey adam götürebilir. Birde yakın zamanda gelirse sgk ilanı, tuz biber olur.
-
@busus gsb Denetci yardımcılığı,sgk müfettiş yardımcılığı
-
hiç duyum yok mu? bir şeyler paylaşın ya
-
buralar bu kadar sessiz olunca mulakat yapıldı, mulakat yok gibi sacma sapan hisler olusuyor bende. arkadaslar buradasınız di mi guy mülakatı daha yapılmadı ileride birgun yapılacak di mi ? yanlız mıyım kimse var mı
-
@busus var
-
@t-robert-malthus hayıdır hocam ?
-
@t-robert-malthus söyle de bizde nasiplenelim hocam
-
@thorstein-veblen hayır hocam kasım gibi yapılacağı söyleniyor mülakatların ocak sonu subat başı gibide işe başlama bir kaç kişi böyle dedi ama ne kadar gercek ne kadar yalan o tarihler gelince görecez. sonuç açıklmada herkez patladı mülakatlarda daha temkinli duyumcular
-
@t-robert-malthus hade bakam inşallah bir an önce bitsin şu bekleme süreci
-
@thorstein-veblen beklemeye çok iyi alıştırdılar artık sıradan geliyor
-
A grubu diye bir sey yok gibi atanmak iyice uzadı en az 2 yıl
-
@t-robert-malthus Yüksek ihitmal dediğiniz gibi olur çünkü kasım celbiyle askere gidiyorum Murphy devreye girer benim için