2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Kazananlar listesinde hep yeni isimler var eskilerden herkes atanmis da bir ben kalmisim gibi hissettim 2014 mezunuyum
-
@biriibfli üzülme 2015 mezunu ben varım kariişim
-
@biriibfli hocam ne yenisi allah aşkina iibf icin a kadro guy yilda 2 kere gelirdi dogru duzgun atanan yok.Bu ilansizlikta mulakattan elenenleride sayarsak eskilerde hala bekliyo merak etme.Sen bakma mulakat en zoru
-
@biriibfli 2012 mezunları 'ne yapsın
-
@şampiyon kasım gibi yapılsa kim bilir ne zaman belli olur ne zaman soruşturma biter ne zaman ilan gelir .. 1000 kişilik alımla sus payı verildi bekliyoduk ki yil sonuna 2.alim gelir vah vah vah ..
-
@olursaolur aralık gibi süreç biter şubat ilk haftası iş başı yapışır şubat sonu yeni ilan gelir
-
@köyün-ağası bunu bi yerde daha duydum . demek ki doğruluk payı var
-
@t-robert-malthus seçim var şuana kadar her seçimde ilanlar geldi yine gelir
-
@t-robert-malthus benim duyduyğum bu 3 ekime kadar mülakat komisyonları kurulur mülakat tarihleri ilan olunur. 10 kasım 20 kasım arası mülakat yapılır. aralık gibi acıklanır ocak sonu şubat başı evraklar verilir işe başlama gercekleşir. şubat sonu gibi 1500-1800 arasında guy ilanına gidilir bu alımın tam tersi doğu illeri ağırlıklı olur ...
-
önce dguy mülakatının olup bitmesi herkesin lehine.
-
Ben hala mulakati aralik gibi bekliyorum,secim oncesi icin bu yonlu bir kadro calismasi bence zor olsa bile yine tatmin edici duzeyde olmayacagi asikar.
-
@james-buchanan hepimiz bu fikirdeyiz de kurum nasıl düşünüyor bunu hiç birimiz bilmiyoruz ?
-
@duyguuu37 aralık gibi olursa sınav hayel olur . seçimden sora ilan milan beklemek biraz polyana gibi geliyor bana
-
@t-robert-malthus secimden sonra ilan bekledigimi soylemedim hocam,secimden once olan ilan da olursa tatmin edici olmaz diyorum baskanlik yarisi gibi muhim bir secimde bile halimiz aşikar,iibf icin organize calisilmadikca bizlerde ogretmenler gibi bir takvime duzene koyulmadikca isimiz zor iyilesme yerine tam tersi daha da dışlaniyoruz,ama tabiki olumlu dusunen arkadaslarimin ve sizin beklentinizin gerceklesmesini bende isterim inanin sadece olusacak diger tabloyu soyledim ben
-
@duyguuu37 yanlış okudum hocam özür dilerim . söylediklerinize katılıyorum bırakın biz iibfli olarak organize olmayı birbirimize takoz koyuyoruz neymiş efendim p23 sgk denetmeni olamazmış derdi ilan getirmek değilki adamın egosunu tatmin etmek . hem bunlarla uğraşırken hemde ilan beklemek ah hocam ahh ne cok söylenecek söz var da
-
@james-buchanan o kesin hocam guy dan dguy a feragat isi çıkmasın istiyoruz bi daha.. bunlar hep süreci uzatıyor umarim bu yil güvenlik sorusturmalarinin hizli geçtiği bi yil olur gerçekten o da uzarsa seçim öncesi ilan hayal gibi ..
-
http://www.kamubulteni.com/iibf-li-kendi-icinde-celisiyor-makale,17.html OKUMANIZDA FAYDA VAR
-
@olursaolur ya zaten hem dguy u hem guy u kazandirmazlar aynı anda olsa bile sorun olmaz bence
-
Aynı anda dguy ve guy mülakatları yapılamaz mı?
-
@bydaler dguy mülakatlarını 3 günde bitirirler bence en fazla 5 gün. ben ard arda yapacakalarını düşünüyorum. dguy un mülakatının önce yapılması elbetteki daha mantıklı