2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@ilanmılano Hiç sanmam öyle ince düşüneceklerini
-
@ilanmılano sanmıyorum hocam sonucta yedekler var diye düşünüyorlardır
-
@babayega Ben bugünkü durumun bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Değerlendirme yapan üstatların kademesinde değişiklik geçenlerde oldu zaten.
İnsanoğlunun olduğu yerde aksilik ve gecikme olabilir bu işin doğasında var. Ben bugun az da olsa çalışma yapılacağını düşünüyorum. -
Ileti duzenlenmistir.
-
@walras12 yalnız değilsin ya gidip OECD yi kurşuna dizicem ya da kendimi vurucam o dereceye geldim artık!
-
@sandviçyiyenadam ben de aynısını yaptım. Gygk için para yatırıp alan başvuru yaptım bekliuorum. Aciklanmazsa yarin alan parası da yatircam paşa paşa
-
@jellinek Normal şartlar altında orada değiller ki boşu boşuna gideriz yoksa ben kaç kere düşündüm bu ihtimali
-
Arkadaşlar çalışma var çalışma yok fln değil olay bence.
Daha bi hafta önce çalışmaların bittiğini kendimce güvendiğim bi kaynaktan duydum.
Yani listeler hazır denildi.
Açıklanması bakanın açıkla talimatına kaldığını söyledi .
Bence tamamen bu talimatı bekliyoruz.
Yoksa zaten akla mantıga sığmıyor bu zamana kadar listelerin bitmemesi. -
@paretowilfredo hocam lütfen olumsuzda olsa bir şey yazın. artık tahammül edilecek bi yanı kalmadı. lütfen !
-
Arkadaşlar 2019 kpss p3 puanını nerde kullanabiliriz
-
Gerçekten bu durumun bir açıklamasi yok
-
@yorgunsavaşçı bu talimatlar onaylar tantanasida bu yıl moda oldu.
-
@meriv katılıyorum. Nolur biri bir şey desin. Ben sıyırma derecesine geldim. Bütün gece uyumadım. İyice bunalıma girdim. Kazansam da göremeyecegim boyle giderse
-
@birgaripiibflii aynı
-
Etkinlik falan mı yapsak arkadaşlar Twitter da? Sonuçta 2018 sınavına girenlere de ilan gelmedi onlar da destekler bence bizi? Hani sürecin tıkanıklığının gitmesi açısından.. böyle oturup bekledikçe çatlıyorum
-
ÖSYM, söke söke parasını alana kadar açıklamayacaklar bu kadar net bence.
-
Işıklar yanıyor mu?
-
Ne ışığı, karanlıklara gömüldük hepimiz.
-
Durun bakim güvendiğim bir abime durumu arz ettim bilgi alabilirse paylaşacağım.
-
Neden kimse bişey söylemiyor