2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@walras12 gel karşılıklı sıkalım birbirimize
-
@walras12 aradığım yorum.
-
@gannicus adres ver hocam yetti canıma
-
Benim bildiğim gvs mülakat açıklandıktan sonra 2 ay boyunca yapılıyor ve uygun görülürse kurum çağırıyor , uzamasına gvs mi sebep ola ki?
-
@köyün-ağası Hocam malum bizim sürecimiz içerisinde verdiğimiz emekleri kıstas olarak alırsak dguy pozisyonu normal bir pozisyon olmalı. Ancak mevcut konjonktür içerisinde ülkenin en önemli bakanlıklarından birisinde diğer merkez uzmanliklara nazaran daha "hafif" sartlarla adayin önüne gelince, haliyle adayların bu yöndeki aşırı talepkar tavırları da süreci uzatıyor olabilir. Çetin mücadele olduğunu düşünüyorum öyle ifade edeyim Dguy beklemiyorum ama bekleyen arkadaşların çoğunun bu durumun farkında olduklarından eminim.
Ayrıca bakanlığın dguy pozisyonuna bakış açısını da pareto ustat defaatle dile getirdi. Hepsi birleşince böyle bir durum olduğunu düşünüyorum. -
Bugün mecburen B grubunu ödeyip alan bilgisi ücretleri için yarın saat 23:59'a kadar bekleyeceğim.
-
@sandviçyiyenadam aynen hocam al benden de o kadar...
-
T.K çalışma yok diyor.Adamlar yatıyor yani.
-
Arkadaşlar gk gy başvuru yaptım fakat bu ücreti ödemeden bu geç başvurı tarihinde tekrar başvuru yapabiliyor mıyuz bu konıda bilgisi olan var mı.. Geç başvuru 28.05 yazıyor fark ne oluyor
-
İçişleri Bakanlığı stajyer kontrolörlüğü mülakatı açıklandı
-
@kaimoğlan hocam milli guvenlik kurulu uzmanligi alimida mi hafif Allah askina ocakta sonuclandi.Hemde muhasebe yapmayan dostlarimiz atandi kuruma.Ben boyle seyler olunca cok sinirleniyirum.Ne demek ya dguy hafif sartli diye.O zman hakimlikte hafif sartli.Idari hakimlik medeni usul calisirsan en kolay kazanilacak sinav.Boyle algi varsa kurumda vay halimize.Guy cok kolay o zman hadi niye bizi yillardir guy yapmadilar.
-
@shanks pazartesi listeler hazır onay için bakanlığa gönderilmişti deniliyordu acaba ondan mı çalışma yok
-
@köyün-ağası Dediğine göre onaylayan komisyon başkanı yani bakanlığa falan gitmiyor listeler.
-
@köyün-ağası abi mülakat sonucunu bakan onaylamazki, ik daire başkanı onayı yeterli
-
@istatistikçik tk da sözlü onay alınır demişti iki gün once
-
Niye kimse neden gec aciklandigini bildigi halde dillendirmiyir.Hepimiz biliyoruz ki liste savaslari yasaniyor.Yanlişsam düzeltin
-
@köyün-ağası listeler bakanlıktan onaylanmaz ama, açıklanması için sözlü onay gerekebilir belki
-
@zenginmemur korkuyorlar çünkü. Bekir beye mail atalım dedik onu atmaktan korkuyor adamlar
-
çalışma yok muu Allahım aklıma mukayyet ol !
-
@gannicus pareto bilir belki onay alınıyor mu alınmıyor mu