2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zach cümlelerden nasıl mantık akıyor hocam bende aynıni düşünüyorum
-
@refik-soydam Hocam bugün beni komşularımfan soruşturmuşlar. Bir GIB var beklediğimiz bir de açıklananlardan da birisinde yedekteyim. Düşüncenizi rica edebilir miyim?
-
@açıklanmadı bilmiyorum ki sormak istedim ️bende teyit etmeye çalışyorum bazı şeyleri, hayırlı geceler
-
@zach Bir tahminde ben yapmak isterim. Onay önceden verildi ve bu geceye yetiştirilmeye çalışılıyor olabilir mi?
-
@zach ben görevli memur olsam liste için nöbet yaparım ama amirim gelir mi bilemem ki;)
-
@simpeya valla ben de adını unuttum burdaysa bi ses versin
-
@paretowilfredo Hocam ödeyeyim ödeyeyim de bu saatte muhatabi nereden bulcam. Çünkü mulakat aciklanmadan helalleşmem lazim
-
Organize olmadan yapılan başarılı bir etkinlik kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi,emeğimize sağlık.
-
@ius gib değildir yüzde yüz..diğerine yor
-
@redcrossbjk Yemin ederim yalan değil
-
Acaba twetr da etkinlik yapsak mı şu 2 saat belki onay verilir bu gece kurtulalım derler
-
@kaldorhicks aynen bende hala o tweetteyım
-
@refik-soydam hocam yani gece olmasa bile yarın onay gelir muhtemelen öyle mi
-
Sanırım o ben oluyorum arkadaşlar
-
@iktisadihatun ooo hoşgeldiniz hocam biz de sizden bahsediyorduk
-
@venüsmer yalan demedim kardeşim Çok hoşuma gitti ondan dedim bende
-
Dostlar son durumu aktarıyorum.
Son gelen haberler ile elimizdeki bilgiler şöyle;
Çalışma listelere son şeklinin verilmesi için yapılıyor. Yani bir aksilik olmaz ise bu son çalışma olacak. Eğer onay ve imzada bir aksama olmaz ise sonuçlar gece açıklanabilir. Yok eğer bu hususta bir sarkma olursa yarın olmaması için bir sebep göremiyorum. Şayet yukarıdan sürece dur diyecek bir hamle gelmez ise bu işin yarın biteceğini düşünüyorum en geç ihtimal ile.
Net olmayan şey açıklanma zamanı ve sıra sıra mı yoksa bir arada mı açıklamanın yapılacağı. Çalışmalar gerek DGUY gerekse GUY için sürüyor. Ancak birlikte mi açıklanır yoksa bir silsileye mi tabi olur bunu da netleştiremedik.
Benim dostlarımın bana aktardıkları ve çok kıymetli @refik-soydam dostumun da ilettikleri ile bir arada değerlendirdiğimizde ortaya çıkan sonuç bu. Kendisiyle de sık sık istişare ettik bu akşam da. Bilgilerimiz örtüşüyor. Farklı kaynaklarımızdan benzer haberler geliyor. Bu yönden haber oldukça kuvvetli dostlar.
İnşallah yanılmayız dostlar ve güzel bir final yaparız hep birlikte. -
@iktisadihatun aynen hocam sizsiniz Allah razı olsun bilsek size iş arardık. O iş bugün müfür ? Yorumlarınızı alalım.
-
@modigliani-0 üstad o binaya yarın hiç uğramama gibi bir durumu yaşatmazsa evet:)
-
@kaldorhicks hosbulduk hocam ben dedım ama iş buldum ya yakında açıklanır diye