2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası o zaman saat 11 diyelim. Toplanalım o saatte. Yine çok katılım olursa sesimizi daha iyi duyururuz
-
@birgaripiibflii bencede sabah bi etkinlik daha yapalim
-
bu tugrul denen adama niye yükleniyorsunuz bu kadar anlamıyorum. adam gecenin köründe kalkıyor gidiyor haber vermek için ugraşıyor. hayır yani dediği bir şey yalan çıksa size hak verecem. adam ne derse çıkıyor. hiç bir zaman açıklanacak dediğinde yalan çıkmadı. çalışma var diyor. millet gidiyor binaya görüyor oradaki gib üstadlarını doğru çıkıyor yani. çalışma var demek açıklanacak demek değil yani.
bu çalışma olayının ne olduğunu bende bilmiyorum bu arada. toplanıp bizim bilgilerimizi alıp bunun babası şu işi yapıyor bunun şurayla bağlantısı var bunun üniversitesi daha kaliteli falan diye tartışıyolar mı bilemeyecem artık. -
@istatistikçik tabi ben genelleme yaptım. Puanlar, komisyonun anlık psikolojisi, referans, mülakatın gidişatı hepsi birer etmendir. Sonuç olarak oldukça subjektif bi süreç net bi formülü yok.
-
Bu kadar umutlandıktan sonra yarın muhabbeti hiç iyi olmadı. Nolurdu bu gece bitseydi...
-
@simpeya Amin. Amin Amin. Kesinlikle katılıyorum hocam.
-
Yanlış anlasılma olmasın Pareto üstadıda burda bilgi veren @refik-soydam arkadasimiza da minnettarız. Kin ve düşmanlık iyi değildir. Ayrıştırma yapmayalım. Bilgiyi alın isinize gelmezse inanmayın. Tartışma boyutuna getirmeyin. Kin insanın en cok kendine yüktür. Herkesten Allah razı olsun tekrardan
-
Bilgi verenler bizler için vermiyorlar mi? Başkasının da veriyor olması bir şey değiştirmez ki, niye birbirlerine kızıyorlar. Kopya vs demesi de hoş değil Tuğrul hocanın da. Allah ondan da buradaki arkadaşlardan da razı olsun. Hepsi sayesinde yüreğimize su serpildi,kim oldukları önemli değil bence. Kim olursa olsun bizim için.
-
Bana kalırsa tuğrul koçer iibf'lilerin sorunlari karsisinda iyi niyetli biri ama en büyük hatası çok siyasi içerikli yazması yani takipçilerine bir nevi "işinize gelirse" diyor. Bu durumda itici geliyor. Hepimiz bu ülkenin insanıyız en yakin arkadaşlarımız sağcı, solcu o cu bu cu olabilir kaldı ki aile içinde bile farklı görüşler oluyor. Biraz daha ilimli olsa bu konuda daha iyi olur. Ha birde kurum icine verilen destek meselesi var ki ona kesinlikle karsiyiz hepimiz.
-
@birgaripiibflii hocam kesinlikle hoş değil ben haklı demiyorum ama etki tepki bence olan oldu bundan sonra olmasın yeter
-
@simpeya Suriye’ye gönderseler maaşın kadar harcırah alırsın. Millet Sudan’a Somali’ye Suriye’ye gitmek için birbiriyle yarışıyor
-
@gresham-t çok keskin siyaset yapıp insanları kendinden soğutuyor maalesef
-
@hahamas insanların duygularını sömüren birisi..yıllardır aynı dediklerinin çoğu çıkmıyor, prim vermeyelim böylelerine bence
-
Sahur vakti bir şeyler olur mu dersiniz?
-
@duman olmaz gibi bence uyuyalım. Sahurda bakarız duruma. Bı şey yoksa yine uyuruz sonra sabah bakarız açıklandı da kazanamadiusak yine uyuruz
-
@birgaripiibflii ben 4 e kadar durup öğlene kadar uyuyacağım. Sabah o gerginliği kaldıramam ben:) :))
-
arkadaşlar takip edemedim sabah bir gelişme olma olasılığı mı var
-
@furkenn açıklanır diyorlar yarın
-
@redcrossbjk kardeşim heyecanı fazla kaldıramadım telefonu bırakıp dışarı çıkmıştım. Yarın açıklanacak inşallah
-
@cagdasip hiç düsünmemistim harcırahta onların olsun mevzu para degil, çok istedigimi belirttim