2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@duman dostum gün içinde sen birşey yazdın mı diye giriyorum sadece varsa bir duyum veya öğrenme ihtimalin tekrar yorum bekliyoruz senden
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@keynes5 Aslında bir yorum yapmak, müdahil olmak istemiyordum dostum ancak bir kereye mahsus bu duruma istisna bir kaç söz edeceğim.
Öncelikli olarak Kurumun yetiştirebilmesi durumunda planı aradaki süreçte açıklayabilmek. Bu nedenle soruşturmaların da süratle yürütüldüğünü duydum. Lakin bu noktada kurumun eli kolu bağlı bir noktada. Şayet soruşturmanın tamamlanması Kurumun değil, istihbari araştırmayı yapan birimlerin elinde. Bunu vakti gelince, ne aşamada olunduğunu yeniden soruşturabiliriz.Doldurulmama meselesine dair de şunu söyleyeceğim yalnızca. Doldurulmamasına soruşturma yalnızca gerekçe olabilir. DGUY konusu karışık diyorum en başından beri. Benim doldurulmamasına yönelik güncel bir duyumum yok. Ancak şöyle bir durum var, sınav sonuçlarının açıklanacağı bir aylık dönemde iptali bile gündeme geldi. Geçen gün de dile getirdim, Sayın Bakan bu kadar yüklü alımlara sıcak bakmıyor. Eğer doldurulmaması gibi bir durum olursa yegane sebep bu olacaktır.
Neden bu konuda çok bir şey söylemeyeceğim, bu başlıkta çok müdahil olmayacağım. Bunu da açıklayayım, hakkınız bilmek.
Birinci konu başlıkta duyum bilgi soran onlarca kişi varken sınav sürecinden evvel, şu aşamada herkesin Whatsapp gruplarında vs. olduğunu görüyoruz. Madem ki bilgi paylaşılsın diye bir istek yok bu grupta. Ben de bu konuda ekseriyetin beklentisine uygun hareket edeceğim.
Diğer bir konu da hazırlamış olduğumuz videonun etkileşim durumudur. Aslında bu bardağı taşıran son damladır benim içim. Halen gözlemlediğimiz çirkin tavırlar, emrivaki hareketler, gıyabımızda yapılanlar vs. bunun sadece cabası. Gerçekten bin bir emek ve özveri ile bugüne dek bir şeylerin hale yola girmesi adına çaba gösterdik. Şahsi olarak gerek bire bir görüştüğüm büyüklerime bir şeyleri ilettim. Gerek etkinlik, organizasyon vs. çalışmalarda ya imkanım ölçüsünde yer aldım ya da azami destek oldum. Bunu ben ve TY ekibim birlikte her zaman yapmaya çalıştık.
Ancak şu son durumda video etkileşimi bir kitap çekilişi etkileşimi kadar bile değilse, boşa kürek çekmeye gerek yok dostlar.
Hepinize başarılar.
Üstadın bu yazısını yinelemekte fayda var.Kendisi olumsuz sicille alakalı olarak söylenen şeye destek verdi oda öyle diyo diye konuşuyomuş.Hatırlatma olsun arkadaşlara üstadın kadronun doldurulmamasına dair öyle bi sözü olmadı.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Merhaba dostlar. Güvendiğim bir dostumdan haberler var.
Gelen bilgilere göre bir hareket var. Daha net şekilde iki gün işaret ediliyor ancak yine de bu hafta diye yorumlamak daha hayırlı bu haberi. Tabi buna da kesin diyemem bu belirsizlik içerisinde dostlar ama haberler boş değil. Teyit edebilirsem daha net bilgi alabilirsem tekrar yazacağım.Ayrıca hala tk gibi kurum içi yükselme savunucusu cahillerin ciddi haber verdiğini düşünenler varmş.o şahsın yaptığı paylaşım üstadın 18 Şubat tarihli şu paylaşımının ardından gelmiştir.iyi biliyoruzki buranın iyi bi takipçisi.burdan aldığı haberleri kendinin gibi pazarlayan kurum içinden yükselerek sizin hakkınız olan kadroların kendisi gibi cahillere pey edilmesi için savaşan bir canlı.buda burda dursun kafalar karışmasn.
-
gib duyurulara girilmiyor acaba:)
-
@sev-ren genelde oluyor bisey çıkmaz sanirim
-
@adnan-ötüken vallahi bildiklerim o kadar .. hislerim ptesi açıklanır diyor ama en sağlam bilgiler yine @paretowilfredo dadır:)
-
Yarına kadar aciklanmazsa en az 2 ay daha bekler gibi duruyor bu süreç :((
-
@lysisminos işte bundan korkuyorum zati olursa kpss kapıya dayanacak ..
-
Sinav. Gib e girebilen var mı acaba
-
@haldun dün öğleden beri girilmiyor zaten
-
Sonuçlar Sınav gibte aciklanmiyor ki liste şeklinde duyurularda açıklanıyor. Çok bir anlam yuklemeyelim ona.
-
@lysisminos hadi ya bilmiyodum hocam sağolun
-
Süreçle ilgili hiç mi bilgi yok arkadaşlar? Yarın açıklanma ihtimali nedir
-
Sonuç mükerrerliğe gidiyor biletlerimizi aldık guy mülakatı için
-
@2577 hocam yok mu bir duyum 1 ay duyumunuzdan başka
-
Çarşamba basliyor sanırım guy inşallah salı günü açıklanır guya da odaklanamiyoruz ki
-
Ben hala sinav. gib e neden girilmiyo onu düşünüyorum
-
@haldun benimde aklımı kurcaladı ama sonuçlar hep liste şeklinde yayınlanıyor oradan ayrıca bakma ihtiyacı olmuyor ki. Ne zaman ki liste şeklinde vermekten vazgeçip oradan öğreniriz o zaman o adresin açılmaması bizim için önemli olur.
-
Bugün açıklanır mi sizce?
-
@açıklanmadı inşallah hocam