2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@haldun yokmuş hocam hiçbir değişiklik yok ️
-
@lilith arkadaşım bakan imzalıyor demişti ben de bilmiyorum
-
@haldun Sonuçlar belli oldu mu dendi size...
-
Kurumu mu arasak hep birlikte
-
bugün açıklanmazsa daha guy mülakatı bitene kadar açıklanmaz bence
-
@lilith hayır ben aramadım biri aramıs bize bilgi verilmedi ne zaman derlerse o zaman yayınlarız demişler
-
@madman daha yarın da var. guy mülakatları 17'sinde başlayacak
-
@kpss-a-bağımlısı malesef hocam
-
@yamtar benim duyumum bugün gelmesi idi yönünde ama sedece duyum kurum içinde ses soluk yok yani bugün gelmezse az çok gib tutumu bellidir o yüzden dedim aslında komisyon yani farklı komisyonlar girecek mükerre liste durumu çıkabilirde
-
@paretowilfredo öncelikle bilginiz olmadığı için mi sessizsiniz yoksa hala whatsap olayının kırginligindan mi bilmiyorum. Ama bu kadar kişi sizden bir bilgi kırıntısı beklerken whatsap olayına kırgınım diyerek bilgi vermemeniz süreçte bize dahil olmamaniz siz ve Ty ekibiniz adına sürdürülebilir bir durum olamaz. Zaten olursa site amacını yitirip takipçi sayısını daha çok kaybeder. Whatsapta konuşan 200 kişi yüzünden burda haber bekleyen en az 300-400 kişiye "whatsap grubu kuranlar var. Mademki bilgi paylaşılsin diye bir istek yok bu grupta, bende bu konuda ekseriyetin beklentisine uygun hareket edeceğim." Demeniz yaklaşık 2.5 yıllık Ty amaç ve hedeflerine uygun değil. Yaklaşık 2.5 yıllık bir üyeden kardeş tavsiyesi, siz yine bilginizi paylaşın. Sağlıcakla
-
@maliyefs whatsap grubu üye olanlar soruları bile paylaşmadı ilk defa böyle bişey gördüm
-
Bugun yarin bir haber gelmezse ne yazik ki uzun bir zaman daha gelmez bence.
-
Az önce aradım su an acıklanacagı yönunde bişey yok dedi malesef
-
@haldun dostum 5 dakika sonra açıklanacak bile olsa aynı şeyi söyler çok takılma o duruma
-
@haldun numarası neydi paylaşabilir misiniz
-
@duman 0312 387 3345
-
Bi şey diyemiyorum biraz daha sabır tarzı konuştu bana da görevli
-
@maliyefs Mesele kırgınlık değil dostum tek başına. Daha evvel de söylediğim gibi mesele yalnızca whatsapp grubu kurulması da değil. Daha evvel yaptığım açıklamayı bu noktaya indirgemek farklı bir manâ ortaya çıkaracaktır. Sorun hem whatsapp grubunda hem de burada olup, orada azami verici iken burada bekleyen dostlarımıza, sonraki sınava hazırlanacak olanlara azami cimri davranılmasıdır. Yani mesele takipçi kaybı meselesi değildir. Bu dönem gider, başka dönem gelir. 2 yıldır 20 30 bin insan devroldu bu forumda. Dahası da olacaktır. Ama mesele sürdürülebilir bir faydanın ortaya çıkarılabilmesi, bir dönemin birikimlerinin sonraki dönemlere aktarılabilmesidir.
Çok basit gözlemlediğim bir örnek vereyim gerçekten üzücü bulduğum, wp grubunda tartışıldığını bildiğim bir arkadaşa sorulmuş bir mülakat sorusunun yanıtını öğrenmek için o soruyu buraya taşıyan, yanıtını burada öğrenmeye çalışan ancak kendi mülakatında kendisine sorulan soruları burada paylaşmaktan kaçınan üyeler gördüm.
Bu çok basit tabirle insanları kullanmaktır ve nahoş bir davranıştır benim nezdimde. Bu örneklerden birisi yalnızca. Ama mesele yalnızca duygusal bir tavır değil. Arkadaşlar paylaşım yapmayarak profesyonel davranıyorlar. Başkalarının bilgi almasını istemiyorlar. Evet bunu kabul etmesem ya da benimsemesem de anlarım.
Ben de profesyonel davranıyorum. Bir anlamda harcanan emek/ortaya çıkarılan sosyal fayda oranı düşük kalmış olan bir başlık oldu burası malesef. Kimseye sonraki sınava aktarabileceğimiz bir şeyler toparlayamadık elle tutulur. Bu yönden duyum/haber sorabileceğim dostlarım ve büyüklerim nezdindeki kredimi bu alımın bu dönemi için tüketmek istemiyorum.
2019 Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını bekleyen ve henüz puanını kullanamamış bir çok dostumuz var. Vakti gelince yeni sınava dair bilgi almaya çalışarak bu konuda koşturmak ve onlar için bu krediyi kullanmak tercihimdir. Bunun ortaya çıkaracağı faydanın daha büyük olduğunu düşünüyorum.Amacımızda bir sapma yok dostum bu nedenle. Bu amaç 2.5 yıldan çok daha uzun süreye neredeyse lise günlerimize dayanan bir birikimin eseri. İnşallah biz hayatta oldukça burası olmasa başka mecra belki başka işlerde tecelli etmeye devam edecek. O yönden gönlünüz rahat olsun dostum Biz yolumuza devam edeceğiz Allah güç kuvvet verdikçe.
Saygılar sevgiler dostum. İyi forumlar dilerim.
-
@ezo bak bunu sevdim
-
@paretowilfredo hocam elbette yeni ilanlar çok önemli ama bizlerde nefesimizi tuttuk bekliyoruz hani boşuna mı bekliyoruz onuda bilmiyoruz. Yazdan beri dguy sürecinde hep yanımızda oldunuz bu aşamada bırakmayın bizleri. Belki yarın açıklanacak belki 2 ay sonra böyle beklemek çok zor.