2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
muhtemelen öğleden önce açıklanmaz ben de boşuna yarın ankaraya varmış olurum eğer açıklanırsa:)
-
@lilith gece açıklanır bence hocam geçen guy ki gibi
-
@kuşçubaşıeşref keşke sabah kalktığımızda hersey bitmiş olsa hayırlısıyla.
-
@kpss-a-bağımlısı inşallah dostum umarım öyle olur guy da kalktığımda olmadığını gördüğümde ki duyguyu kimsenin yaşamasını istemem
-
Gib'in ışıkları yanıyor mu
-
@kuşçubaşıeşref O duygunun ne demek olduğunu daha önce bir defa yaşadım ve ne kadar can acıtıyor biliyorum. Allah korusun bu sefer inşallah hayırlısıyla olsun.
-
YSK : Yarın dguy nihai listesi ve İstanbul kesin seçim sonuçları açıklanacak :))
-
@kpss-a-bağımlısı Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin
-
@aslan-reyiz üstad şaka bir yana bu iş yarın biter mi dersiniz biran önce sonuçlansa da biz 18 liler önümüze baksak
-
@lilith amin hocam inşallah
-
Bu sabah ya da başka bir sabah.
Zamanı mühim değil de neticede mutlu uyanırız inşallah arkadaşlar. Yaradan kimseye binbir emek verip girmeye çalıştığı o listede adını bulamamanın verdiği acıyı yaşatmasın. -
@keciburcu amin inşallah
-
@keciburcu bu gece uyku yok yine bize hocam
-
ben de uyumuyorum sonuç bekliyorum. allahın izniyle kazanırım inşallah ya rabbim!
-
Günaydın arkadaşlar nöbeti devraldım ben.
-
whatsap grubuna üye değiliz bilgi de alamıyoruz
-
@madman Hocam inşAllah burdan haberdar oluruz biz. Bir haber olursa paylaşırız hemen.
-
@paretowilfredo ne denir ki hocam. sağolun varolun. sizden gelen her türlü bilgi bu sonu karanlık görünen yolda ışık tutuyor. umarım hakeden yıllardır bekleyen ve en çok ihtiyacı olan herkes kazanır. kazanamayanlara da daha güzel rızık kapıları açılır inşallah.
-
@madman evet hocam ya oralar şuan daha hareketlidir. İnşallah beklediğimiz son gündür hayırlısıyla ve sonu güzel olur
-
@meriv ne kadar güzel dua etmişsiniz hocam. Tertemiz