2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstadım yorumu yazdıktan sonra yazını gördüm ve silemedim kusura bakma
-
@anelka Estağfurullah dostum. Gerçekten yoruluyorum bu tip durumları takip ve teskin etmekten. Biraz sert çıktımsa affola
-
@meriv Valla dostum ne yalan söyleyeyim, ben de öyle.
-
Duyduğuma göre guy mülakatı bittikten sonra açıklanacakmış. İnşallah doğru değildir @paretowilfredo
-
@adnan-ötüken İnşallah değildir dostum. Ama planın bu olması aklıma yatmıyor. Çünkü bir kez mülakatlar başladığında bir kez de dün sordum. Çalışma yapılacak ve var dendi sırasıyla. Bu yönden yetişmemesini anlarım sayı az değil ama hiç bakılmıyor olup direkt GUY sonrasına bırakılması ihtimali bence zayıf görünüyor
-
@paretowilfredo hocam sayı fazla yetiştirilmeye çalışılıyor dediniz ya güvenlik soruşturması olduğu için mi yetiştirilmiyor diyorsunuz ?
Daha öncesine gecesine açıklanan mülakatlar nasıl açıklanıyordu o halde . -
@yorgunsavaşçı Dostum 15 temmuz süreci sonrası çok daha fazla ince elenip sık dokunmaya başladı. Bu bir politika olmaktan öte bürokrasinin halilyle çekinmesinden. Arada olacak bir sızma gözden kaçan bir kişi bile baş ağrıtabilir. Bu nedenle iyice emin olana dek karar verilemiyor. Soruşturmalar da azami detaylı yapılıyor.
-
@adnan-ötüken kimden duydunuz dostum
-
@adnan-ötüken her duyduğunuzu yazmazsanız buraya iyi olur kardeşim insanların aklını bulandirmayın
-
Halen daha açıklanma ihtimali var mı öğleni bulduk.
-
@nopainnogain yine guyla birlikte açıklanacak duyumları yazılmaya başladı
-
@kpss-a-bağımlısı Pareto üstad aksini söyleyene kadar bugünü esas alıyorum ama zaman ilerledikçe ihtimaller de zayıflıyor bir yandan.
-
@paretowilfredo merakla bekliyoruz hocam
-
@paretowilfredo yeni bir duyum var mı?
-
Kurumu arayıp sormamız bir şey değiştirir mi bugün açıklanması için
-
Açıklanmaması bir taraftan daha iyi yarın mutlu bir şekilde uyanmak var ya da hayal kırıklığı ile mülakata girmek var öyle düşünmek lazım
-
@lilith açıklanmamasının maliyeti 500 tl ve bir günlük senelik iznin gitmesi
-
@kpssa34 iyi tarafından bakıp izin kullanabileceğiniz bi işiniz olduğuna sevindim
-
@yorgunsavaşçı şükür diyelim
-
Ben aradım sınav hizmetlerini bugün açıklanma ihtimalinin zayıf olduğunu büyük ihtimal guyla beraber açıklanacağını söyledi yetkili. İnşallah bi surpriz yapar açıklarlar.