2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@lex-fori tamam
-
@kpssa34 birde Ankara aileniz yoksa yaşanmaz eger mülakat olumli olursa en az 1000 tlde kira parası
-
@zenginmemur mecbur kendi başımıza düzen kurmamız gerekiyor aile ile sonsuza kadar kalınmaz
-
@paretowilfredo hocam bugün için bir gelişme var mı? Bekleyelim mi bırakalım mı nöbeti
-
Merhaba dostlar.
Bekledigim haberlerden biri geldi ve malesef olumsuz bir haber. Bir haber daha bekliyorum teyit etmek için. Yetiştirilememiş görünen o ki. Tabi ki süreci bu denli tıkayan unsur soruşturma safhası yine. Kurum hata yapmak ve sonradan başlarını ağritacak kendilerine sorumluluk doğuracak bir aday almak istemiyor malumunuz sebeplerden. Ama teyit edelim dedigim gibi. Ancak son kaynak epey sağlam bir kaynak olduğundan 51-49 oldu durum benim için. Üzgünüm dostlar. Inşallah aksi yönde bir bilgi gelir yeniden.
-
Hiç şaşırmadım zaten İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinin tek işinin dahi rast gittiğine şahit olmadım !
-
@paretowilfredo Hocam peki malum sebeplerden soruşturmalar tamamlanamadı fakat 3 gün sonraya yetişti ya da 5 gün guy mülakatları sürerken açıklanır mı? Yoksa bugün açıklanmazsa kesinlikle guy sonrasına kaldı diyebilir miyiz? Geçmişte örnekleri var mı? Teşekkürler...
-
İlan Haziran'da gelir sınav ağustosta olur mülakatları Nisan'da olur açıklanması yine Haziran'a dayanır; 1 yıl kafadan gider.
-
Sınav sonucu açıklanalı 7 ay oldu o arada neden gvs yapılmamış ta mülakat bittikten sonra halen uğrasıyorlar. Bir düzen gelmesi lazım bu işlere
-
@paretowilfredo Peki guy mülakatları yapılırken açıklanması ne kadar olası sizce? Açıklandıktan sonra mülakata girecek kazananları engellerler en azından
-
Bu haber biz 2018 liler için hiç iyi olmadı çünkü Haziran'dan aşağı bitmez atama
SGK gelse 87 ile falan kapatır artık
Guy falan zaten gelmez, napalım zaten 2017 ve 2018 liler çile çekmeye gelmiş özelliğe de 18'liler -
Açıkçası açıklanamazsa mülakatlar sürerken açıklamazlar diye düşünüyorum dostlar. Gelen bilgiler de guy ile beraber diyor. Diğer yandan mantıklı da değil. O aşamada motivasyon kırmanın hiçbir mantığı olmaz. Nihayetinde kazanan kadar kazanamayan da olacak onlara çok büyük kötülük olur bu.
-
@paretowilfredo guy açıklanma ne zaman olur sence sgk gibi mi olur
-
@köyün-ağası Dostum soruşturma işinde haklısın evvela. Bu işin böyle yapılacağı detaylı araştırılacaği belli artık. Buna göre bir sistem kurulması gerekiyor. Kurumların bu işe bakacak biriminin erişebildiği bir veri havuzu oluşturulmalı ve hızlı şekilfe halledilmeli bu aşama. Işın açığı o kadar çok sürmeyeceğini düşünüyorum. Halı hazırda bu süreç tüm adaylar için yürütülüyor. Bu nedenle mulakatların bitmesini beklemeden soruşturma için adım atıldığını düşünüyorum guy için de. Bu durumda çok uzamadan her iki mülakat da açıklanır kanaatindeyim.
-
@paretowilfredo bu soruşturmayı kim yapıyor mit mi emniyet mi var mı bir bilgin
-
Sınavın açıklandığı tarihten mülakatların yapılacağı tarihe kadar neyi beklemiş bunlar!? Koca 7 ay geçmiş o sürede gvsler yapılamaz mıydı?
-
@paretowilfredo ustad guy mülakatida mi gec aciklanir cunku 30unda guy bitiyor guyun bekleme süreside uzarsa dguy süreci iyice uzamaz mi
-
300 kişinin soruşturması 1 haftada bitmiyorsa 1000 kişinin de cabuk bitmez üzdüler..
-
@köyün-ağası her ikisi de.
-
@paretowilfredo mesai saati dışında aciklamazlar mi sizce daha önce örneklerine şahit oldunuz mu