2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@kpss-a-bağımlısı whtsap felan boş iş sorular bile yazmayınca ne oldu herkes farklı değerlendirilir. bakış açısı farklı tecrübeliyiz az çok biliyorum bireysel düşünen pek kazançlı çıkmaz
-
@madman @kpss-a-bağımlısı sormayn hocam pareto ustada dun sordugum bilgiyi wp ta paylasan arkadas baska yrde paylasilmasini istemedi burda sorup paylastik diyede demedigini birakmadi.ustune küsüp wp grubunu terk etti.boyle garip dusunceler.resmen forumda birsey donmesin konusulmasin istiyo birileri.kimdir nedir tanimsm o sahsi ama buraya karsi oldugu buranin aleyhine calistigi muhakkak.
-
@madman haklısınız hocam öncelik bireysel düşünmeye dönünce işin rengi değişiyor. Bilinçli olarak gruplarda yer almıyorum zaten. Sadece bekleme sürecinde belki daha hareketlidir diye düşündüm bir an
-
@godot o kadar kurum sınavı girdik çıktık böyle bir şey yeni gördüm yani ne bilim burada söylense ne olur dediğim gibi içten pazarlıklı olmak iyi değil kendimiz için istediğimizi bakası içinde istemiş olursak güzel olur kanaatindeyim
-
@godot dün o duyumu paylaşan arkadaş burada yazmana bişey demedi özellikle ismini yazmana kızdı olayı çarpıtmayalım lütfen
-
@godot o nasıl bir düşüncedir hepimiz a grubu kadro için emek harcayan insanlarız herkes bu sınavdan nasibi neyse onu alacak. Böyle yaklaşımlara diyecek söz bulamıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@godot paylaşan arkadaş yalnızca whatsapp için yazsaydı facebookta da paylaşmazdı o zaman isminizi açık açık verin buraya yazalım bakalım siz istiyor musunuz? Olayı nasıl çarpıtıp kendinizi hakkı çıkaracağınızı şaşırdınız galiba.
-
@godot o ismini deşifre etmeye çalıştığınız arkadaş soruları kendi isteyerek her ortamda paylaştı sadece isminin paylaşılmasını istemiyordu haklı olarak. Sizin oradan buradan laf taşıyıp yalan yanlış bilgilerle ortalığı karıştırmaya çalışmanız da oldukça manasız ve art niyetli olarak görüyorum açıkçası
-
@godot Seninle aynı yarışta bulunduğuma üzülüyorum. Allah senin gibi kötü insanlardan bizi korusun.
-
@godot isim vermeniz cok yanlıştı üstelik siz isminizi burda açık şekilde paylaşmazken. Bir de karşı tarafı suçlamanız, özür dilememeniz... Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Bu kadar millet kim olduğu bilinmeyen bir kişinin duyumuyla mı açıklanacak moduna girdi.
-
@ezo bunu kabul ederm hocam zaten yonetm duzeltti o yanlisimizi ama soru paylasmaktan kacanlarn da pespese hesap acip organize olusu da taktire sayan gercekten.bu isin o sahain organizasyonu oldugu cok acik.ama ulkede magduriyet prim yapiyo onlarda bunun farkindalar.ben hata ettigimi kabul ettm yazdigmnin duzeltilmesinede itiraz etmedim.ama bu aymazligada prim verilmemesi gerek hocam.
-
Yani hakikaten masallah hic ses cikmayan forum meger olay bekliyormus.
-
Merhaba dostlar.
Öncelikle biraz sakin olun. Polemiğe dönüştürmeyin lütfen bu tartışmayı. Zaten herkes gergin bu konuda. Biz gerekli düzeltmeyi zaten yaptık. İkili tartışma haline getirmeyin artık.@Godot dostum ortada yapılmış bir yanlış varken direkt olarak itham etmen hoş değil. Senin de sinirlerin yıpranmış, bir süre soluklan en iyisi.
Davranışınla konuyu wp & forum noktasına indirgiyorsun. Meselenin bu olmadığını defalarca izah ettim. Ortaya çıkan bir fayda varsa bunu kimin sağladığıyla ilgilenmeyiz biz. Aslolan faydalanılmasıdır. Ortada bir duyarsızlık olduğu muhakkak. Ama daha fazlası değil. O nedenle bir süre dinlen dostum. -
@godot ben yazdıklarınıza dayanamadığım için hesap açtımhata ettim diyorsunuz ama hala arkadaşın arkasından kötülüyerek kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
-
@paretowilfredo uyuyan hücreler uyanmış hocam :))) çok garip gerçekten.Soru paylaşmaktan bilgi vermekten kacan insanlar duyarliliklarini (!) gostermeye gelmişler kosa kosa.
-
@paretowilfredo hocam nedir son durum var mı bir gelişme haber ?
-
@anelka @albertcamus Dostlar yeter lütfen. Artık bu konu beni de, hepimizi de yıpratmaya başladı. Devam etmek istiyorsanız özelden yapın tartışmalarınızı bu konudaki.
-
@meriv Haber bekliyorum dostum. Arkadaşım ulaşabildiğinde haber verecek bakalım.
-
@paretowilfredo tamamdır hocam heycanla bekliyorum, bekliyoruz haberlerinizi.