2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Ocak 6-9 u arası kamu kurumlarina atma yapılacak . O tarihten önce duyuru yapılması zor.
-
@ali08 ne ataması yapılacakmış hocam
-
@ali08 Hahhaha elemsiniz o olmazsa bu olmaz şu olmadıkça bu olmaz halbuki alakası olmayan şeyler️
-
@bitkin hala gib başkanı bile belli değil. Ayrıca diğer kurumlara genel müdür , başkan kadrolarına atma yapilacak
-
@maesteo kardeşim komik mi
-
Geçen yılki mülakat tarihi ne zaman belli olmuştu
-
@ali08 Vallahi komik geldi bana
-
@ali08 bence de komik
-
@ali08 Atamayla bizim mülakatların alakası yok. Kurumda olanlar bilir şuan Maliye Bakanlığı yeniden yapılandırılıyor, büyük ihtimalle Vdk'yı Gib'e bağlayacaklar. Hatta Masak'ı bile Gib'e bağlamayı düşünüyorlarmış. 17 Aralıkta karar alınacakmış. Eğer yalan olmazsa mülakat tarihleri de o toplantıda belli olacak deniliyor.
-
@yavuzçağrı vergi dairesinde çalışıyorum .
-
@yavuzçağrı Bugün vergi dairesindeki müdür de buna benzer bir şey anlattı ama bu çok uzun zamandır düşünülen bir projeymiş
-
@lilith Aynen hocam Naci Ağbal'ın projesi diyorlar. Her halükarda olan biz Guylara olacak. Daha da dibe çökecez
-
Dostlar hepinize Merhaba. Daha evvel de tüm Maliye Bakanlığı alımları bana sorulduğunda verdiğim cevap aynıydı. Bakanlık yapısındaki değişikliği bekleyin.
Bugüne dek ben netleşmiş bilgiler mevcut olmadığından ve özel muhabbetlerden işittiğim şeyleri de ihtiva ettiğinden detaya girmedim ama bugün bir kaç dostumuz bu durumları detaylandırmış. Bilgilerimiz ciddi şekilde uyuşuyor. Bunun detaylarına yarın bir haber veya yazı ile değinmeye çalışacağım. Ancak size dair olan kısmı söyleyeyim; iptal gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. Ancak şu an bekliyorsunuz bunun sebebi de bahsettiğim yapı değişimi. Daha detaylı açıklamaya çalışacağım yarın. Şimdilik kısa bir açıklama olsun gönlünüz ferah olsun. -
@yavuzçağrı bizde guy icin mulakat bekliyiruz.Bu yapilanmada guylar niyr dibe vurcak acaba?
-
@yavuzçağrı hocamm sebepp ??
-
Bişey yok arkadaşlar inşallah Guy olacaksınız o zaman görürsünüz. Haa benlik bişey yok ben işimi seviyorum Allaha şükür. En kötü iş bile işsizlikten iyidir. Yani Vdk Guy'u küçümser biraz. Bunu geçen Sayın Bakan daireye gelince daha iyi gördüm Vdk ile ayrı fotoğraf çektirdi. Kurumlar birleşince Vmy'ler üstad olacak. Gib'de kalite artacak ama Guy 'un adı kariyer meslek olacak. Zaten tekrardan büyük ihtimalle kurum içi uzmanlığı da getirecekler yani şuan karışık biraz durumlar.
-
@yavuzçağrı hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hocam, sizinde dediğiniz gibi "en kötü iş bile işsizlikten iyidir"
-
@yavuzçağrı hocam kurum içi uzmanlık bizim alımları etkiler mi?
-
Devlet gelir uzmaninin adi degisecekmis Vergi uzmani olacakmis
-
@gökyeleli bunu ben guy ve duy birleşimi olarak duydum hocam