2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@rootofallevil keşke ikinci alim olsa süper olur.
-
Kandiliniz mübarek olsun ins hayırlı haberlerin olacağı bu hafta olur herkes için
-
Bakan Twit atmış bence gene Kandil Kutlayıp Mülakatları hatırlatabiliriz Arkadaşlar. Yayalımm
-
@gizem2020 Hoş bir fikir.
-
Merhaba arkadaşlar dguy için bir whatsap grubu var mı? Varsa davet linkini gönderebilir misiniz?
-
Boyle hem guy hem dguy sayfasindan bildirim alinca tamam dedim kesin tarihler belli oldu sonuc wp grubu soran bir arkadas:(
-
Kurumici uzmanlik icin tweet atiliyor basliklarini spamlayin arkadaslar..
-
@duyguuu37 yapabileceğim bir şey yok sizi heyecanlandırmak için yapmadım
-
@58ky58 yok tabiki hocam ben anlik hissimi paylastim yanlis anlasilmasin lutfen:)
-
@duyguuu37 yok yanlış anlamadım
-
@58ky58 galiba DGUY icin watsup grubu yok
-
Arkadaşlar Facedeki Yusuf Tekin ( gazete ve twitter etkinliği için para topladığı zaman hesaplarını paylaşan arkadaş) kardeşimle konuştuk cumaya kadar açıklanmazsa guy ve dguy mülakat tarihinin açıklanması için etkinliklere yine başlıyoruz sizden ricam hangi ilin guy Whatsapp grubu varsa bana özelden msj atın ki zamanı geldiğinde ordaki arkadaşlarada ulaşıp yönlendirmeleri yapalım katılım çoğalsın.
-
@mahlaki kesinlikle başlamalıyız hatta tag almak için yine para toplayalım.
-
Cumaya kadar insan Kaynaklarını arayalım bence
-
bugünkü sayın albayrakın plan ve bütçe komisyonundaki geçen cümle "Kayıtdışına yönelik eylem planı için çalışmalara başladık. Yeni bir veri ve risk analizi merkezi kuruyoruz. Mecbur kalmadıkça vergiye yeni istisna ve muafiyet getirmeyeceğiz. Vergi mevzuatını sadeleştirmek için önemli adımlar atılacak" ne risk analiz merkeziymiş bir kurmadılar gittiler
-
@hedefsgk Bu ülkede söylenenlere değil yapılanlara bakacaksın. 20 yıldır Türkiye Uzay Ajansı kuruluyor. Hâlâ bitmedi.
-
Aciklayin arkadas su mulakatlari artik. Gelen ilanlar bir ise yarasin. Sonra her sinavi ayni adamlar kazaniyor. Hem devlete zarar hem bize zarar.
-
@firito guy mülakat tarihleri ile ilgili duyumunuz aynı mı?
-
@intermilan aynı Hocam
-
@firito duyumunuzu öğrenebilir miyiz?