2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@seyhan Ocak sonu
-
Her hafta haftaya açıklanacak diyorum ve hiçbir hafta yüzümüze gülmüyor
-
Ileti düzenlemiştir.
-
@lilith ne kadar da tanidik bir durum:(
-
Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama mülakat tarihlerini açıklamak için 5.grup Guyların eğitiminin bitmesi bekleniyormuş diyorlar. Hani giden bilir mülakatların olduğu OECD binasında halihazırda Guyların eğitimi yapılıyor. Son grubunda 7 Aralıkda bitiyor. Yani ben de öyle tahmin ediyorum Gib her şeyi takvim sırasına koydu bence. Guyların yeterlilik mülakatı, Dguy mülakatı, Guy mülakatı ve Müdür Yardımcılığı mülakatı diye...
-
@yavuzçağrı yani 7 Aralık öncesi beklenmiyor mu dersiniz hocam. .
-
@yavuzçağrı guylarım yeterlilik mülakatı mayısta olacak şuan olursa once avukatlık sonra dguy ve guy olur sıraya göre yapacaklarsa
-
@aroma Süreç onu gösteriyor hocam
-
@köyün-ağası Ben o sıralamayı öylesine yazdım. Normalde Guyların yeterlilik mülakatı sınavdan 1 ay sonra oluyor. Ama Gib'e belli olmaz bir bakmışsın ilk Müdür Yardımcılarının mülakatını yapmış. Çünkü ciddi bir Müdür Yardımcısı açığı varmış.
-
@yavuzçağrı hocam gecen yilda mülakatlar yapilirken egitim vardi
-
@zenginmemur Onu bilmiyorumdum bak hocam ama böyle yoğun değildi bence takvim.
-
Su bir guy maasi ne kadar ? Yeni baslamis?
-
4070 tl civarı olması lazım
-
@sinek Sen Dguy sınavının açıklanma zamanı duyum verip kaçan değil miydin :)) 4058 Tl kardeşim
-
@yavuzçağrı bu ne is ya. Eskiden de ayni durumlar vardi 4 5 ay da netleşiyordu. Her is icin ayri bir komisyon yok mu. 2017 kpps ye girip 2019 da ataniyorsun. Hak hukuk nerde kaldi. Bu duruma kim neden olduysa Allaha havale ediyorum. Nereye başvuru yapsan mülakat ( torpil ). Hep bekle. Biz ne is yapicaz arkadas Ben gelecekten hic umitli değilim.
-
Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar. Belki önceki sayfalarda sorulmuş ve cevaplanmıştır ama tek tek inceleyemedim.
Özellikle istatistik alanında mülakata hazırlanmada nasıl bir yol izliyorsunuz?
-
Dguy mülakatti atama işbaşı derken nasip olur da başlarsak maaşımiz da sınava başvuru anindakinden farklı olcak sanrım malum aylar geçti yılbaşı derken
-
@aroma yılbaşı zamları konuşulduğu gibi olursa en az 5500 olur sanırım.
-
@hahamas guzel para kanka
-
Bir de bunun 3 ile 5 yıl arasında tez, yeterlik ve yds verip uzmanlığa geçildiğinde alınacak maaşı düşünün 2023 gibi 10.000 TL ye yakın maaş