2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
arayan oldu mu acaba kurumu ne zaman olacağına dair ? duyumu olan hiç kimse yok mu ?
-
Arkadaşlar BASKI olmadan bu iş zor Birilerinin Bizlerin Çabaladığının Görmesi gerekiyor
-
Gelir uzmanlığı yeterlilik sonuçları açıklandı. Sıra bizim mülakat tarihlerine geliyor sanırım
-
@inspector06 İşte Şu an Bastırmak İçin Tam Zamanı
-
Arkadaşlar Pazartesi ve Salı günü Mülakat tarihlerinin açıklanması için Etkinlik yapılacaktır Lütfen Herkese Yayalım
#guydguymülakatlarınerede hastagı ile -
DUYURU
Arkadaşlar Pazartesi ve Salı günü Twitter’da Saat 20.00’da GUY ve DGUY Mülakat tarihlerinin açıklanması için Etkinlik yapılacaktır.Lütfen Herkese Yayalım Zamanı geldide geçiyor bile.
#guydguymülakatlarınerede
️ Yetkilileri etiketlemeyi unutmayalım -
Arkadaşlar Bu Akşam ve Yarın Saat 20.00’da Mülakat tarihleri İçin etkinlik yapılacaktır Lütfen Unutmayın ve duyurabildiğiniz kadar kişiye duyurun
#guydguymülakatlarınerede hastagı ile -
Başladık Arkadaşlar Twitter’dayız
-
20.00’da gene Twitter’dayız Bu sefer Lütfen Gelelim katılım gösterelim Arkadaşlarımıza duyuralım
-
arkadaşlar bu hafta da müd yrd derken onun açıklanması 2 hafta da o şekilde bekletecekler....
-
Rekabet kurumu dün yazılı sınav sonucuyla beraber mülakat tarihlerini de açıkladı, aylar geçti guy ve dguy için mülakat tarihleri belli değil hala!!
-
@firito guy mülakat tarihleri ile ilgili yeni duyumunuz var mı?
-
@intermilan biraz önce aradım Kasım olmucanı söyleyebilirim dedı
-
@milton kimi aradınız?
-
@milton aralıkta olcak mı diye de sorsaydınız hocam?:)
-
kasım olamayacağını bende söyleyebilirdim.
-
Aralıkta Mülakat olsa Onun 2-3 ayda Açıklanması mı sürerki
-
Beklemekten yaşlandım
-
@gizem2020 geçen sene mülakattan 10 gün sonra açıklanmıştı sonuçlar. Şimdi nasıl olacağı belirsiz tabi.
-
Hangi numaradan ariyorsunuz