2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Kurum içersinde Mulakat ile ilgili herhangi bir hareketlilik yok, Kasım ayı içerisinde müdür yardımcılığı sınavı var öncelik şuan o sınav da, bizden önce yapılan Avukatlik sınavının mülakatları da henüz yapılmadı, 7 Aralığa kadar da son promosyon Guylarin temel ve hazırlayıcı eğitimi var, o tarihten sonrası için artık Allah Kerim...
-
@firito Alınacak kişi sayısı 300 değil mi azaltılmadı yani? bunla ilgili bir şey biliyor musunuz? duyum falan?
-
@yorgunsavaşçı peş peşe olacaktır Emin olun sonuçları aynı anda açıklanacak hatta.
-
@karaahmet641 onla ilgili bir duyum Yok maalesef olmaması da güzel birşey bence
-
@duyguuu37 sonuçları çok uzatmadan tam tahmin ettiğiniz aylarda açıklanır sebebi zaten belli seçim
-
@firito uzatmadan derken? Mulakat aralik ocak gibi yapilacaksa martta aciklanirsa 2 ay bekleyecekmiyiz gecen yil 10 gunde aciklanmisti
-
@firito aralık ocak gibi yapılan mülakatın sonucu 2 ay sonra açıklanmaz hedef 2023 olmazsa 2071
-
@biriibfli geçen yıl sınav sonuçları 4 günde açıklandı unutmayın
-
hocam mülakatı geçenler göreve ne zaman başlıyor. sonuçlar açıklandıktan sonra 5-6 ay da güvenlik soruşturması sürer diyorlar doğru mu?
-
@r4ntisi 2 ay ile 1 sene arası hocam şansa .
-
@r4ntisi dguy ocakta iş başı yaptırmak istiyor diye bir söylenti vardı pareto demişti sanırım
-
@firito hersey bizi buluyor:(
-
Bazı söylentiler var arkadaşlar. Risk analiz merkezi iptal olmuş. Risk analiz merkezi için yapılan binaya ankara vergi dairesi başkanlığı taşınacakmış. Avdb nin şu anki binası da kiralık zaten. 300 kişilik alım da dolmayacakmış bu nedenle. Umarım öyle olmaz. Söylenti bu yönde ama. Kimsenin moralini bozmak istemezdim. Kesin bilgi de değil yani ben duyduğumu söylüyorrum.
-
yeni ekonomi proğramında bile geçiyor nasıl iptal olacak bizler sesimizi duyurabilirsek belki süreçleri hızlandırırız birde kdv iadesi de yine risk analiz merkezi üzerinden olacak tı
-
@frustration zırvalık yepte bile geçiyor , kdv iadesi işide yapılacakmış 2019 da. Böyle bişey olursa girdiğimiz sınavlar kazandığımız mülakatlar iptal oluyor bırakalım bu işi o zaman
-
@frustration kiralık olmasi dogru ancak.Risk analiz merkezi yepde bile geciyor.Tabi vmyde gecikti maliye yine surpriz yapacak gibi bakalim artik
-
@frustration öyle birşey yok. O bina Dguy ve Vergi müfettişlerinin. Hatta bazı Vergi müfettişleri o binaya geçmiş bile.
-
Arkadaşlar söylediğiniz gibi olmasını ben sizden çok istiyorum dediğim gibi bana da bir arkadaşım söyledi. Ona da avdb’de çalışan arkadaşları söylemiş. Hatta bazıları oraya nasıl gidecez falan diyormuş. Umarım zırvalıktır.
-
Şu iptal laflarını geçin artık. Yeni Ekonomi Programı'nda bile geçiyor. Hatta medyada bile yer aldı. Böyle bir şey olmasa basına servis edilmezdi. Belli ki çalışma var Risk Analiz Merkezi Kurumu için.
-
@frustration imzandaki yazıyla çelişmiş bu söylediğin