2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@rootofallevil bu yazdığım ne benim bildiğimi iddia ettiğim ne de benim söylediğim bir şey. Doğru okuman gerekirdi.
-
-
Gib'in yavaşlığı sadece bize has değilmiş demek ki. Guyların yeterlilik sınav sonucu açıklanmadı hala, adamlar Salı'dan önce beklemiyorlar. Bu benim şahsi görüşüm, bu kadar yoğun takvimin içinde acaba yılbaşından önce olur mu bizim mülakatlar bilemiyorum artık.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Yaklaşık 2 saat önce 2019 Cumhurbaskanligi Planı resmi gazetede yayınlandı ve bu plan içerisinde vergi veri analizi merkezi açıkça düzenlenmiş ve gerekli bina donanım teçhizat hazır hale getirilip personel temini ve bunların eğitimi tamamlanarak en geç yıl sonuna kadar faaliyete geçecek denmiş.Bunu paylaşmamın nedeni son zamanlarda ortaya atılan iddialardı. Buna göre Vergi Veri Analiz Merkezi kurulacak alım iptali veya sayıda bir azalma olmayacak. Şu anki belirsizlik olan mülakat tarihleri inşaallah en kısa sürede açıklanıp nihayete kavuşması dileğiyle herkese tekrar iyi akşamlar.
-
bu plana göre süreç hızlanması lazım belki peş peşe alımlarda yapabilirler en azından risk analiz merkezi kurulduğunu artık biliyoruz
-
@hedefsgk yerel seçim öncesi müjde olarak mı verecekler acaba.
-
UNUTMAYIN!!! SAAT :20:00 DA MHUY 3. ETKİNLİK DUZENLENECEK
KARDEŞİNİZE ARKADAŞINIZA AİLENIZE SÖYLEYİN KİMİN TWİTİ VARSA GELSİN DESTEĞE.
CUMHURBAŞKANIMIZI , MALİYE BAKANIMIZI HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞINI, BAKAN YARDIMCILARINI, BÜMKO DAN TWITTER KULLANANLARI DERSHANE HOCALARINI, GAZETECİLERİ EKLEMEYİ UNUTMAYIN.HASTAG 1 SAAT ONCEDEN DUYRULACAK.
-
@evandro yerel seçim öncesi sonrasını bilmem ama cumhurbaşkanlığı planına göre 2019 aralığına kadar alacakları personelin eğitimi bitmiş olacak birde kdv iadelerinide yine risk analizi yapacak deniliyordu iadelerde süre olarak 2019 martı gösterilmiş herhalde ilk giden 400 dguy marta kadar başlatacaklar diğer 600 kişiyi ise dguy mülakatları bittikten tekrardan hemen alıma çıkarlar diye tahmin ediyorum yani seçimden önce tekrardan ilana çıkarlar gibime geliyor
-
Arkadaşlar mülakata nasıl çalışıyorsunuz direk mülakat kitaplarındaki kavramları ezber mi yapıyorsunuz yoksa bildiğimiz ders tekrarlarını mi yapıyorsunuz ? Zaten mülakat tarihlerini beklemekten bıktık buralarin böyle sessiz olmasi da ayrıca bir tuhaf en azından birbirimize yardım amaçlı nasıl çalıştığımızı veya calismamiz gerektiğini anlatalım mesela ben ezber yapıyorum ama çok fazla kavram var ve cümlenin ilk başını unuttuğum da gerisi gelmiyor nasıl bir yol izlenmeli tartisalim hadi bakalım
-
Eğitimde olan guylara üstadlar Dguy mülakatı, Guy mülakatından önce yapılacak demişler.
-
@yavuzçağrı ne zaman olacakmış mülakatlar
-
@intermilan Onlar kesin bişey demedi ama bizim dairede müdür Ocakta olacak gibi duymuş.
-
@yavuzçağrı yok artık ya gittikçe gidiyo aylar
-
@busus Kesin değil hocam yani hemen bu tarihi baz almayalım. Söylenti yani duydum gibisinden demiş.
-
Aralık ortası gibi dguy un mülakatları başlar guy unda ocak ortası gibi baslatırlar
-
Çok sık olmasa da buraları takip ediyorum, ise girdim gün sonu çalışacak kafa olmuyor, işte çalışan kişiler nasıl yol izliyor acaba, liyakat tüyo vs alsam ise götüremem. Evde çalışmam lazım ama bundan başka pratik, konu tekrarı yapmamı gerektirmeyecek yol var mıdir?
Çıkmış sorulara baktım iktisat mezununa da kesin hukuktan soru gelir mi acaba bölümlerimize dikkat ediyorlar mi? -
@falanfilan hocam ben bölüme göre soru sorduklarını düşünmüyorum acıkcası. Bundan dolayı bütün derslere genel olarak bakmakta fayda var. Ancak bölümünüze biraz daha fazla agırlık verebilirsiniz ben öyle yapıyorum. Örnek vermek gerekirse ben iktisat mezunuyum; gecen yılki guy mülakatında iktisatın yanısıra muhasebeden de soru gelmişti.
-
@merve06 anladım muhasebeden gelsin de hukuktan gelmesin bana. Yani bilmesem çok hor görmezler umarim. Çok konu var, zor hepsini bilmem
-
mühendislikten girenlerin nelere çalışması gerekli? bize de muhasebe filan sorarlar mı ?
-
Hocalarım Neden Mülakat için Etkinlikler Yapılmıyor ?