2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@yamtar niyeyse sanalda ahlak abidesi kesilenlere hiç itimadim yok
-
@3al2öde benimde muhafaza çanakkale , guy izmir dguyda var vmy de var
-
@gmsmustafa elemek için bahane arıyolar umarım muhafazaya giderek önlerine bahane vermeyiz
-
@luthor kaldı ki bu muhafaza kadrolu bile değil hocam sözleşmeli. Aynı durum bende de var guy dguy mülakatı lakin aklımımızda da eleme sebebi olur mu diye soru işareti söz konusu
-
@maveraünnehir Hocam valla bir kişi yeri geliyor 3,4 kurum kazanıyor.Kendini iyi ifade ettikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.
-
@luthor bir kurumda işe başladıktan sonra oluyorsa güzel bir örnek bizim gibiler için. Hatta şöyle de bir düşünce ara ara hakim oluyor bende. Sonuçta güvenlik sorusturmamız yapılmış , hazır aday gibisinden olumlu bir bakış açısı da oluşabilir mi yoksa pollyanna mı olur bu düşünce
-
@luthor Hocam haklısınız ama aksi bir durumda da muhafaza yüzünden guy ve dguy u kaybetme durumu söz konusu. @maveraünnehir dostumunda söylediği gibi böyle bir tereddüt var içimizde.
-
-
@maveraünnehir Hocam muhafazadaki tecrubeli arkadaslar daha kesin cevap verir ama ben sgk haricinde memur diye birinin baska kuruma alinmadigini gormedim
-
@oz1992, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar bu alım olduktan sonra seneye dguy tekrar gelır nın Mayıs gibi ?
Bende merak ediyorum
-
@luthor onlar alınmıyor diyorlar @balans-etkisi hocamın bu konudaki görüşleri de öyle
-
arkadaslar referansi olmayan biri bana bi soylesin mulakati niye kazandi kaybeden de soylesin niye kaybetti her sey muallak kim neyi neden kazaniyor kim neden mulakattan eleniyor biliyor muyuz baska bir yerde memursun diye dguy guy olmamak nedir guy olup sirf il degistirmek icin girip tekrar guy olan adamlar var neyi tartisiyoruz kafanizi bu kadar takmayin bu bir elenme nedeni olsa bu tur insanlara basvuru imkani taninmaz ayni anda sgk denetmenliginden guy kazanan arkadasim var referans isini bilmem ama bi anlatmaya calisin kurula kendinizi kurulda bilgili akilli sukur yard doc adama doc neden olmal istiosun diye sorulur mu kariyer mesleklere geciste hicbir engel yok 657 de de bu durum net yeter ki mulakat kazanalim,hemde sunu dusunuyorum memur insan muhafaza ya da baska b kadroda bilmiyorum su surecte gvs bitmis baslamis herkes herkese bin tereddutle bakarken en azindan siciliniz temiz kurul karsisina cikiyorsunuz
-
@duyguuu37 Çok doğru hele ki aynı teşkilat içinde taşra teşkilatı deneyimi edinmiş vergi mevzuatı çerçevesinde uygulamalar ile tecrübe kazanmış guy ve uzmanlar DGUY kadrosuna atanma hususunda bir adım önde dahi olabilir. DGUY yetiştirme dönemine baktığımızda vergi uygulamalarını yerinde görmek amacıyla vergi dairesi başkanlıklarında 4 ay süre ile çalışması istenir.
-
@maveraünnehir Bilemiyorum hocam bana saçma geldi açıkçası böyle bir durum.Arkadaş işin yoğunluğundan dolayı A grubuna çalışmak zor olabilir anlamında söylemiştir belki.Geçen sene hiçbir alımda böyle bir şey olmadı sadece sgk da büyük oranda guylar elendi ancak guy olup kazananda vardı.
-
@duyguuu37 size neresi çıktı hocam başlamayı düşünyorsunuz anladığım kadarıyla. Söyledikleriniz çok umut verici kelimeler sağolun
-
@luthor valla bana da saçma geliyor hocam ama insan korkuyor yinede komisyona elenmek için bahane çıkmasın diye
-
@maveraünnehir mecbur baslayacam hocam sistem basariya onem vermiyor ne yazik ki,o yuzden riske atamadim
-
@duyguuu37 sanırım bende başlayacağım lakin aceleye mahal yok şu atama emri geç olsunda gib de tarihleri açıklasın tebligat elden gelecekse onu bile elden bekleyeceğim guy için herşeyi sonuna kadar zorlaycağım yapabilecek başka bişey yok malesef
-
@maveraünnehir hocam ben guy icin mulakatin cok da erken olacagini dusunmuyorum malesef o yuzden gidip duzen kurayim bir an once diyorum
-
Gidin başlayın arkadaşlar. Kariyer mesleklerde size gidipte niye b grubu meslekte çalışıyorsun seni işe almayayım demezler. Mülakatın farklı dengeleri var. Onuda az biraz araştırırsanız anlarsınız ne olduğunu. Bekleyip de kendinizi yıpratmayın. Guy, Dguy bunlar ne zaman mülakat yapacak o bile değil daha. Belkide en erken Aralıkta mülakat yapacaklar. Açıklanması vs en erken Ocak, Şubatı bulacak 3-4 ay maaş alamamak mantıklı değil. Çünkü mülakattan elenedebilirsiniz.