2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@rassal Yanlış anlama kardeşim benim için ya da halihazırda çalışan için çok da önemli değil mülakatın ne zaman olacağı.Ben bu süreçleri çok yaşadım 4-5 yıldır bu işin içindeyim çok şükür yeni guy olabildim, Allah hepinize nasip etsin.İşsiz olan için bu süreleri beklemek asıl zor olanı.Senin yaptığın hesapları biz de çok yaptık lakin senin düşündüğün gibi olmuyor o hesaplamalar.Her zaman bir sekteye uğrar.Misal mülakata 350 kişi girer adamlar 150 kişi de alabilir.Aynı zamanda mülakatlar ne kadar geç olursa yeni ilanı bekleyen arkadaşlar da bir o kadar bekler.Unutmamak lazım ki şu hayatta en önemli şey kaybedilen 'ZAMAN'dır.
-
@gmsmustafa ne yeni ilanı neyden bahsediyorsun.
-
@rassal, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Dguy listesinde guy olarak çalışan çok kişi var bence bu konu üzerine mail kampanyası yapmalıyız.eger kurum bunlardan alım yaparsa 1 kişi fazladan işsiz kalacak.
Halihazırda Guy olup sayıştay denetçiliği ya da kaymakamlık bekleyenler de var oralara da bir mail organizasyonu yap.Sen olayı hiç anlamamışsın kardeşim ne yazık ki.
-
@gmsmustafa sen olayı anlamamışsın onların halihazırda çalıştıkları bı kariyer memurluğu yok ama senin var.listede adını göremeyince ertesi sabah gidip çalışabileceğin bir işin var.
-
@rassal yanliş okumuşum.eger onlarda burda manipülasyon yapmaya çalışsalar di onlara karşıda atağa gecerdim
-
@rassal Senin de söylediğin gibi "kariyer meslek memurlukları" bunlar.Neden daha iyi özlük haklarına ya da şartlara sahip meslekler için uğraşmayalım.Guy olan birinin en doğal hakkı Dguy, merkez uzmanlık, üst kurul, kaymakamlık, sayıştay.
-
@gmsmustafa evet doğru diyorsun bende diyorum ki önce işi olmayanları alsınlar sonra kalan yer olursa sizden alabilirler.
-
@ceks74 dışardan çok bencil gibi gözüküyorum ama hepimiz atanalim diye uğraşıyorum.2 mülakattan elendim insan kabullenemiyor açıp açıp tekrar baktım sonucuma.
-
@maveraünnehir muhafaza Gaziantep,guy İstanbul. Senin nasıl ?
-
18 ağustostan sonra kitap acmadim. Yavastan baslamak lazim. Mulakatlar icin kitap onerir misiniz yoksa kpss kaynaklari yeter mi? Ilk girecegim mulakat bu olacak ne yapacagim konusunda biraz kararsızim.
-
@gmsmustafa Hocam ben mi yanlış anladım ? guy kazananları sgk listesine almadılarsa muhafaza kazananları da guy ve dguy listesine almayabilirler o zaman ?
-
@rassal Dguy ile guy ayni kefeye nasıl koyabiliyorsun ?
-
@gmsmustafa Hocam ugraşacaksın tabi ugrasacagız hiç kafanı takma devam et çalışmalara.
-
Hali hazırda guy'uz diye hiçbir merkez kadroya giremeyelim mi yani bunu mu istiyorsunuz? Şaka gibisiniz gerçekten hayretler içinde okudum yazılanları.. işşiz olanlar kadar taşrada işi gücü olan guy mhuy gibi meslek mensuplarının da hakkı dguy olmak
-
Size girmeyin diyen mi var önce işsizler yer kalırsa siz girersiniz.bu saçma sapan durumunda meşrulaştıracak değiliz.issizle işi olan hemde kariyer memuru olan bir olmasın bir zahmet.
-
@rassal bir işsiz olarak söylüyorum ki işsizlerin yapması gereken kendilerini geliştirmek sınavlara vs daha çok çalışmaktır. bir şeylere itiraz edecekseniz hak edenin hakkına ulaşamadığı sistemi eleştirin. üniversite sınav tercihlerinde önce daha önce mezun olanlar yerleşecek demek gibi bir şey bu dediğiniz. mümkün mü? guy olmak veya x yere girmek size yetebilir ancak insanların idealleri vardır. yapmak istedikleri şeyler vardır. öncelik zihniyetlerin değişmesidir. sınav sistemlerinin değişmesidir!
-
@rootofallevil çalışın hocam daha iyisi için kimseye aldırış etmeden çalışın. hedefiniz neyse onun için çalışın. belki şimdi değil ama ilerde pişman olmamak için çalışın. umarım emekleriniz boşa gitmez. düşünsenize cengiz ündersiniz. altınordudan başakşehire gidiyorsunuz. yetmiyor çalışıyor romaya. belki sırada bayern münich var. ama insanlar size dur başakşehire gitme. istanbulda çok futbolcu olmak isteyenler var diyor
-
@3al2öde Hocam sgk ve guy aynı haklara sahip kadrolar bu yüzden öyle bir uygulama gitmiş olabilirler.Muhafaza B grubu guy,dguy A grubu bunun bilincindedirler diye düşünüyorum.
-
@beveridge-eğrisi cevaplara doğru cevap vermek için kendini çok koşullandırma. mülakat bilgi sınavı değil. duruşun konuşman cevap veriş şeklin cümlelerin daha önemli. kendini tanıtmayla başla. sorular için de kaynaklar ne olursa olsun ne kpss çalışır gibi de çalışmayın. kendinize sorun cevaplamaya çalışın. en güzel yöntemlerden birisi mülakata girecek başka bir arkadaş ile soru cevap yapmaktır. monopol piyasasını biliyor olabilirsiniz ama anlatmak başka bir şey. ayrıca mülakatta konu konuyu soru soruyu açar. kendinizi tanıtın dışındaki hiç bir soruyu tahmin edemeyiz. ezberle kafa karıştırmayın. anlatın..
-
@yamtar gerçekten güzel bir örnek oldu:) eyvallah hocam sağ ol