2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
ben dguy cu değilim buraya da bakıyorum belki duyum vardır dıye ölmüş burası hakketten
-
Hayırlı günler dostlar. 12 Ekim Cuma günü saat 21:00'da GUY ve DGUY mülakat tarihlerinin açıklanması adına etkinlik düzenlenecektir.Elden ele yayalım görmedim demesin kimse.
-
@istatistikçik çok gereksiz olur bence ışmüf&SGKmüf&gsb denetçiliği aciklansin bı 50 kişi çekilsin önümüzden.bi daha guy ilanı ne zaman gelir belli değil.1 ay önce başlayalım diye işsiz kalmayacağım.
-
@istatistikçik bencede yapalım hocam bu kadar uzun sürelere alışmamak lazım mülakat tarihlerinde.Umarım en kısa sürede mülakat tarihleri belli olur.
-
Kaymakamlık ve seçim müdürlüğüde sonuclanirsa mulakata gelmeyecekleride düşünürsek 50-60 kişi hariç herkes dguy olabilecek.bence böyle bir fırsat bı daha ayağımıza gelmez
-
@seagirls umarım istediğiniz sonucu alırsınız.Fakat bu ilanı kaçırmak istemeyen insanlar köpek gibi torpiline saldırır diye düşünüyorum.
-
@batistuta10 geçen sene 5 ay beklemiş insanlar mülakatı,umarım bu sene o kadar bekletmezler
-
@hysteresis keşke bekletseler,o zamana Sayıştay, rekabet,kaymakamlık,YSK müdürlüğü, İş&SGK mufettislikleri,gsb denetçiliği,merkez Bankası açıklanır.mulakata gelmeyecekleride hesaplarsak Max 350 kişi girer mülakata.herkes listeye girer.senin guy şansın da artar böylece
-
Arkadaslar mülakata calismaya başlayan var mı? Şu an tarih belli değil diye ben henüz hiçbir hazırlık yapmadım fakat haftaya yavaştan başlamayı düşünüyorum.
Normalde 2018 lerinin çıkmasını bekleyecektim fakat henüz imece ya da tüyo mülakattan ses yok,2017 basımı alacağım,hangisi ile hazırlanılmalı sizce ?
Ek olarak kimsede duyum yok değil mi ? :)) dguy tayfanın duyum bekleyen günleri geldi bir de aklıma... :)))
-
Girdiğim her mülakatta daha önceki mülakatından neden elendin diye soruyorlar. her soruya bir cevap buldum ancak buna bulamadım. size sorduklarında ne cevap verdiniz ya da verirdiniz?
-
@hysteresis tahminim mülakat sürecinin yaklaştığını yönünde.Umarım kısa zamanda belli olur mülakat tarihleri ,5ay kadar sürmez.
-
Umarım İİBF liler istatistikçilerin doldururşuna gelip etkinlik yapmazlar.zaman bizim lehimize önümüzden eksilen çok kişi olacak istatistikçilerde böyle bir durum nerdeyse yok.
-
Arkadaşlar herkese iyi sabahlar. Dguy ve guy mülakatına kaldım. Önceden başvurduğumuz sözleşmeli Gümrük muhafazanın da atama yerleri belli oldu. Sizce Gümrük muhafazaya başlasak dguy ve guy mülakatlarında bizim için bir dezavantaj olur mu ?
Herkese iyi forumlar. Allah yardımcımız olsun. -
@rassal 2 sene sonra olsa mulakatlar cok iyi olur belki mulakata girecek tek kisi olursun.
-
@3al2öde bende de aynı durum söz konusu napacağımı bende bilmiyorum. muhafazada nere geldi ? guyda nereyi bekliyosun ?
-
@maveraünnehir @3al2öde hiç bir dezavantajı olmaz siz işinize başlayın mülakatta bu konu da bir şeyler sorarlarsa kendinizi güzelce ifade edersiniz bu meslekleri ne kadar istediğinizi.Geçen sene GUY ve SGK Denetmenliği aynı döneme denk geldiği için anlaşmalı olarak GUY kazananları SGK listesine almadılar.
-
@gmsmustafa ahahahahaha rassal'in dediğine katilsam da görünce bastım kahkahayi eyvallah
-
@gmsmustafa sakın halihazırda guy olup dguy bekleyenlerinde gazına gelmeyin.
-
Dguy listesinde guy olarak çalışan çok kişi var bence bu konu üzerine mail kampanyası yapmalıyız.eger kurum bunlardan alım yaparsa 1 kişi fazladan işsiz kalacak.
-
Arkadaşlar bu alım olduktan sonra seneye dguy tekrar gelır nın Mayıs gibi ?