2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
arkadaşlar yarın halkbank ve ziraat bankası için saat 15.00 etkinlik düzenliyoruz lütfen destek olun
-
@falanfilan Hocam 20 Ekimde Guyların yeterlilik sınavı var. Genellikle 1 ay sonra onların mülakatı oluyor. Bizi etkiler mi bu. Müdür ve müdür yardımcılarının da mülakatı var gerçi bu bizi etkilemez de araya sıkıştırırlar mı bizi acaba
-
@yavuzçağrı mülakatlar 5 - 10dk sürüyormuş, sabah 9 akşam 5e kadar sürse 10 günde biter tabii dguy guy gibi olur dedikleri için böyle hesap yaptım
-
@falanfilan Aynen hocam Gib mülakatları kısa sürer. Önemli olan komisyon sayısı bir mi olacak yoksa iki mi? Eğer birden fazla olursa çabuk biter.
-
@yavuzçağrı evet bu da var unuttum hocam eger en az 2 olursa daha kisa sürer. Dguyda ozenli olurlar diye düşünüyorum, alinacak personeller ekonometri veya istatistik egitimleri alacakmis, biraz uzun tutabilirler
-
@falanfilan Anladım hocam hakkımızda hayırlısı
-
@yavuzçağrı inşallah hocam
-
@falanfilan ekonometri ve istatistik mi ?
-
@aroma eski bakan risk birimi hakkında bilgi verirken yeni alınacak personellere eğitim verilecek demişti hatta meclis tvde kdv kanunundaki degisikliklerin oylanmasini takip ederken bu konu geçmişti. Analiz yapmak için gereken eğitimler sanırım
-
@falanfilan işin o kısmını istatistikçilere yaptirirlar.iibf liler mevzuata göre mükellefin dosyasini tutar eksikleri tamamlar analiz birimine gönderir.
-
@seagirls ah be ablacim ne torpilliler var zehir gibi hem ders anlaminda hem referans konusunda tesellin komik olmus referansi olan adamlari ders anlaminda yetersiz gibi dusunme
-
@seagirls umarım ilk ve son mülakatınız olur ve atanırsınız yoksa teselli bullduğunuz o torpilli arkadaşlar varya ilk mülakatlarında elenmiş bir sonraki mülakatlarında elenmiş böyle gitmez deyip partilerin gençlik kollarına üye olmuş , ders konusu çoktan halledip siyasi açıdanda referansı olan kişilerden oluşmaktadır. işlh sizde bir kaç yıl sonra o torpilli arkadaşların arasında olmazsınız
-
// ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 15.00 MEKTUP ETKİNLİĞİMİZ ZİRAAT BANKASI İÇİN BAŞLIYOR.LÜTFEN HEPİNİZ KATILIM GÖSTERİN VE EL BİRLİĞİ İLE BU İLANI GETİRELİM LÜTFEN İŞSİZLİGİ BENİMSEMEYİN!!!. VAR OLAN SINAVLARA VEYA MÜLAKATLARA GİRDİĞİMİZDE HEPİMİZİN KAZANMA GARANTİSİ YOK ÖZELLİKLE PTT YOLU İLE GÖNDERECEGİMİZ MEKTUPLARDA AİLENİZDEN ARKADAŞLARINIZDAN DESTEK İSTEYİN.NE KADAR ÇOK OLURSAK O KADAR ETKİLİ OLUR//
//METİN VE ADRESLER AŞAGIDA VERİLMİŞTİR (ZİRAAT BANKASI İLETİŞİM FORMU BAŞVURU TİPİNİ TALEP YAPINIZ)////ÇİFTÇİNİN VE HALKININ YANINDA OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMESİNİ İSTİYORUZ.DEVLETİMİZİN BÜYÜK KAMU BANKALARINDAN OLAN OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SAĞLAYACAGI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİ UZUN ZAMANDIR SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMEMEKTEDİR.BİZLER ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN EN YAKIN ZAMANDA SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA ÇIKMASINI İSTİYORUZ.SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.//
ADRES:Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:8 Altındağ /ANKARA
Mail adresi iletişim formu : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu -
// ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 15.00 MEKTUP ETKİNLİĞİMİZ HALK BANKASI İÇİN BAŞLIYOR.LÜTFEN HEPİNİZ KATILIM GÖSTERİN VE EL BİRLİĞİ İLE BU İLANI GETİRELİM LÜTFEN İŞSİZLİGİ BENİMSEMEYİN!!!. VAR OLAN SINAVLARA VEYA MÜLAKATLARA GİRDİĞİMİZDE HEPİMİZİN KAZANMA GARANTİSİ YOK ÖZELLİKLE PTT YOLU İLE GÖNDERECEGİMİZ MEKTUPLARDA AİLENİZDEN ARKADAŞLARINIZDAN DESTEK İSTEYİN.NE KADAR ÇOK OLURSAK O KADAR ETKİLİ OLUR//
//METİN VE ADRESLER AŞAGIDA VERİLMİŞTİR////HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.//
Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
Mail:dialog@halkbank.com.tr -
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4651/halkbank-ve-zi̇raat-bankasi-etki̇nli̇ği̇-yapiyoruz-yarin-meti̇nler-bu-konu-başliginda-paylaşilmiştir/2 sorunuz varsa bu başlıga gelebilirsiniz
-
Beyannamelerle ilgili imecenin içindeki bilgilerle pareto maliye kitabındakiler farklı acaba değişiklik mi oldu inceleyen var mı?
-
http://www.gib.gov.tr/fileadmin/user_upload/Yararli_Bilgiler/beyannameverme_odeme.pdf burdaki bilgiler imecedekilerle farklı
-
@ozge17 özge hanım her yerde bu yazıyı görüyorum başlığa DGUY HAKKINDA bi gelişme oldu sanıp giriyorum diğer başlıklarda da bu yazı için sitem var... Halkbank servis görevlisi yedeğiydm 2 hafta önce 80 kişiyi dahi alamayacağını, yedekliğimizi sona erdirdiğini bildirdiler... Ayrıca 1300 kişilik alım tamamen geçen sene ile alakalı, haber sitelerinin tıklanma hilesine düşmeyin size bir dost tavsiyesi ilk ağızdan aldığım bir bilgi bu.
-
10000 polis alimi ve hizli bir alim.Gib Egm kadar hizli olsaydın keşke bizde kara kara düşunmeyip onumuze bakardik.Elendim mi ne olcak?
-
@rassal doğrudur hocam dediginizi kastetmiş olabilir, istatistik alanından 50 kişi için kadro ayarlanmissa doğrudur