2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@istatistikçik peki teşekkür ediyorum:)
-
Istatistik ve mühendislik sonucu güncellenmiş itirazlar sonuçlandırılmış sitede duyuru var
-
Dguy tez ve yeterlilikten sonra yds 70 istiyormus dogru mu bu bilgisi olan var mi ona gore icim soguyacak kazanamadim 1 soru ile gitti dguy
-
@abbasyolcu Sen içini ferah tut yolcu evet istiyor
-
@7-schumpeter-7 çok sağol schumpeter
-
Arkadaslar hiç duyumcu kalmadı mi mülakat ile ilgili ? Bu mülakati düşünmekten başka sınavlara hazirlanamiyorum, bitse de işimize baksak iyi ya da kötü.
-
@istatistikçik hahaha iyiymiş bu
-
@ceks74 dostum 3 mülakattan elenmiş biri olarak küçücük tecrübem var ise hiç kasma direk sınavlarına odaklan elinde olan şansları değerlendir
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
Şimdi bu Kasım ortasında yapılacağı söylenen mülakat Guy mu Dguy mu
-
Torpilsiz giren var mı ya biri desin de umutlanalim en azından herkes torpil torpil diyor
-
@yavuzçağrı her ikisi için ama aralık ayında olacak büyük ihtimalle 16 aralık yüksek ihtimalle
-
@gulcan var kardeşim az ama var genede yüzde 5 ile 10 arası
Bn il göç uzmanlığını kazandım örnek teşkil etmesi amacıyla söylüyorum referans olmadan ama 10. mulakatım dı
Gönlünü ferah tut sen Allah büyük her şeyinı bu mülakatlara bağlama devam et yolà. .. -
@firito bakalım hocam hayırlısıyla
-
@gulcan Çok az ama muhakkak vardır hocam. Sen gönlünü ferah tut. Yalnız Allahtan iste. Her şeyin hayırlısını versin.
-
@xxxkara anladım o zmn umut var yani teşekkür ederim hak ederek girmek en güzeli
-
@yavuzçağrı aynen bencede Allah yolumuzu açık eder İnşallah teşekkürler
-
Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavının 2. Grup (Mühendislik) ve 3. Grup (İstatistik) Sonuçları Güncellenmiştir.
İtirazlar değerlendirilmis. Bizim için itirazlar kabul edilmemiş sanırım. Mülakat tarihleri yakındır inşallah
-
@gulcan benimde torpilim yok hocam. Ve ilk mulakatim. Sansimiz yari yariya. Allah büyük belki olur zaten torpili olanlarin yarisi yüksek kapaattigi icin mulakata kalamamistr heralde diye teselli ediyorum kendimi
-
ZİRAAT BANKASI etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!(iletişim formunda başvuru tipini talep olarak şeçiniz)
ÇİFTÇİNİN VE HALKININ YANINDA OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMESİNİ İSTİYORUZ.DEVLETİMİZİN BÜYÜK KAMU BANKALARINDAN OLAN OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SAĞLAYACAGI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİ UZUN ZAMANDIR SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMEMEKTEDİR.BİZLER ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN EN YAKIN ZAMANDA SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA ÇIKMASINI İSTİYORUZ.SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.
ADRES:Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:8 Altındağ /ANKARA
Mail adresi iletişim formu : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formuHALKBANKASINA etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!!!
HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
Mail:dialog@halkbank.com.tr