2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar merhaba, İMECE mülakat kitabı dguy mülakatı için yeterli olur mu?
-
@sparta32 Yeter dostum
-
@istatistikçik çok teşekkürler hocam:)
-
Güzel bir laf var. Seni işe alacaksa senin ananın adını , işe almayacaksa kendi anasının adını sorar diye.O yüzden yormayın kendinizi ben tecrübelerimden biliyorum.
-
@istatistikçik aynen öyle bana Osmanlıca bi kelimenin Türkçe karşılığını sormuşlardı mhuy da o an anladım beni almayacaklarını
-
@köyün-ağası Bana da sen istatistik mezunusun istatistikçileri çok seviyoruz memnunuz baya dediler 40 vermişlerdi
-
@istatistikçik onlarda bizimle eğleniyor herhalde
-
Arkadaslar imecenin guncellemesi beklemek vakit kaybi olur mu
-
Biraz sacma olabilir kusura bakmayin ilk defa kurumun mulakatina giricem. Daha once polislk mulakatlarina girdim mulakatta masa falan yoktu. Guy da varmis o masaya otursam mi iyi oturmasam mi
-
@biriibfli sandalyeye oturun hocam saka bi yana oturabilirsin derler ondan sonra oturun
-
@duyguuu37 tamamdir hocam sagolun
-
Guy mülakati ile en son yapılan halkbank mülakatini karsilastirabilecek biri olur mu
-
@falanfilan guy mülakatı daha alana dönük ve kısayken halkbank mülakatı daha güncel verilere dayalı ve daha uzun sürüyor
-
@falanfilan Ah bir halkbank servise bile alinmamam geldi de aklima! Zalimler bülbül gibi şakidiydim oysa Hocam saka bi yana bence oda belli olmuyor mesela bana full ekonomi sordular halk da alan çalışmayan biri yapamazdı bir arkadaşa da aynı şekilde sordular o cevaplayamamisti. Netice itibariyle o alındı ben alinmadim. Bilme ile alakali da değil sanırım neyse elene elene ogrencez, sabrımız çok yilmak yok
-
@istatistikçik istatistik bölümü içinde yeterli midir?
-
@keciburcu evet ben de iki soru bilip bir soru bilemeyip elendim ama dikkat ettim de kalıcı personel ariyorlardi, kpss puani olan çok az insan alınmistir ama onlar da bu sene puan alip ayrilmak için diğer kurumlar sınavına çalışıyor neyse sağlık olsun guyla karşılaştıramiyorum tabii, bazılarında hiç alan sorusu sorulmayip havadan sudan muhabbetler geçmiş guy da böyle olmaz sanırım
-
@günbey istatistik için ayrıca yüzeysel istatistik baksanız daha iyi olur
-
@keciburcu aynı anda halkbank mülakatına girdiğim kız ağlayarak çıktı heyecandan hiç konuşamamış ağlamış içerde hiç bir soruyu yanıtlamamıştı. ben rahat rahat cevapladım gülerek çıktım. o girmiş beni elediler
-
@falanfilan @busus elendigimiz son mülakat olsun dostlarım insallah bu sefer güneş bizim için doğar
-
@keciburcu inşallah hocam nasipse olsun