2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Dguy ve guy maaşları son olarak ne kadar arkadaşlar?
-
@aroma guy 4075 tl , dguy 5000 tl diye biliyorum varsa yanlışımız düzeltin
-
Dguy toplmda 1000 alim yapacakti 400 yapti acaba kalan 600 u alacak mi alirsa bu sene sonuna dogru tekrar alim yapar mi bilen var mi ?
-
cuma akşam saat 9 da #1000sgkdenetmenyardımcısı etkinliği vardır etkinliğe katılalım başarılı bir etkinlik olursa guy ve dguy mülakatlarla ilgili etkinlik yapalım ki süreçleri belki hızlandırırız bu sayede guy ve dguyun tekrardan ilan gelmesini sağlayabiliriz onun için cuma akşamı önemlidir
-
@maxmin 4700 degil mi
-
- Kulaktan duyduğuma göre risk analiz merkezi iptal değilmiş, sadece hazine müsteşarlığı ile birleştiği için süreç aksamış. 1000kişilik alım kanunda yer aldığı içinde ilana çıkılacakmış tekrar ama zaman belli değilmiş.
-
@adnan-ötüken hocam sizin 4. Kulaktan duyumlarınıza inanıyoruz bizşaka bir yana inşallah dediğiniz gibi olur hocam
-
@adnan-ötüken mülakatlarla ilgili bir duyumunuz var mı??
-
@adnan-ötüken dostum bu kesin mi ilana cıkmasi gecen sinav soncunu tam olarak söylemistiniz.
-
Neden bakanliklarda sinav komisyonu yok su alimlari hizli ve basarili bir sekilde yapacak ya da varsa neden duzgun calismiyor birde bu kamu sinavlari neden onceden belli degil osym gibi su tarihte su sinav yapilacak su tarihte sunun mulakatlari yapilacak su tarihte aciklanacak diye neden her sey muallak her sey belli olsa insanlarda ona gore calissa hedefsiz calisma olmuyor otur dersin basina ama neye calisacagiz karambol
-
@abbasyolcu aynen kurum sınavları ve planlaması için bir insan kaynakları teşkilatı gibi bişey yapsalar yıllık planlansa takvimlendirilse ne güzel olurdu çok ütopik geliyor söyledikçe
-
@aroma dguy merkez kariyer uzmanlık olduğu için linkte yer alan maaşı alır. bekar dguy 5000 tl alır yıl sonuna doğru vergi dilimine girerse 4800 civarına düşer
https://www.tercihiniyap.net/maas/2018-dguy-devlet-gelir-uzman-yardimciligi-maasi
-
-
@ultras06 söz konusu yer oecd binasının olduğu yer değil mi ? Çünkü orası da eğitim merkezi diye geçiyordu diye biliyorum. Eğer yanlissam nereden gorebilirim söz konusu yeri ?
-
@ultras06 dguy ikinci ilana cikar o zman
-
@ceks74 oecd değil hocam yine o civarda metroya yakın yeni yapılan MAYEM binasını kastediyolar.
-
@ultras06 hocam yapılan bina https://i.hizliresim.com/RDjVmj.png bu mu gerçekten ??
-
@ceks74 benim duyduğumda bu binanın bilgi isleme(Gümüşdere denilen ek hizmet binası) verileceği yonunde
-
@ceks74 aynen şu 5 yıldızlı suit odalı diye haberlere çıkan bina
-
@ultras06 eyvallah hocam baya şaşırdım hayırlısıyla önce is diyelim, bu habere de sevindim,kazanacak arkadaşlar için güzel bir yer olacak.