2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@duyguuu37 Hocam Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin. Geçen yıl guyda 91 puanla torpilsiz yedeğe kalan biri olarak söylüyorum. Referansız zor.
-
Cuma 21.oo da twitter etkinliğimiz var arkadaslar lütfen destek verin.Ortak metin:
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
Tahmini ne kadar sürede mülakat tarihi belirlenir
-
Arkadaşlar bugün saat 21.00'da Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınav tarihinin belirlenmesi için İnşallah twitterda etkinlik yapılacaktır. LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. Verilmiş hakkımızı belirsizlikler içinde unutup gidiyoruz. VMY sınavının yapılması hem atanacak arkadaşlar açısından hem mülakata kalan arkadaşlar açısından hemde sınav bekleyenler açısından herkesin faydalanacağı bir durumdur lütfen duyarlı olalım..!
-
@yavuzçağrı peki mulakatiniz nasil gecti ?91 puanla hepsini bildiniz de mi elediler? Bende bir kere guy mulakatindan elendim yine referanssiz ama simdi dusundugumde ben olsam almazdim kendimi cevap verememistim cunku.
-
Mülakat yakın bir tarihte olmayacak bilginiz olsun arkadaşlar.3 ay sonrası yüksek ihtimalle
-
Net tarih vermek istemiyorum ama 16 aralık olabilir.ve sonraki hafta olabilir
-
@kpss-a-bağımlısı Komisyon üyesinin tepkisi verdiğim cevaba harika oldu. Hocam tabi nasip işi biraz. Yani burda herkesin anısı vardır illa, ağlayarak çıkanların kazandığını çoğu görmüştür.
-
Mülakatları Aralıkta yapmayı düşünüyorlarsa GUY ilanı falan gelmez. Aralıkta mülakat yap sonuç açıklama güv. sor. falan derken haziranu bulur ve diğer kpss de gelir.
Sağlam bir etkinlik planlaması yapılmalı diye düşünuyorum gelecek haftasonuna kadar açıklamazsa eğer. -
@firito neden 3 ay zaten 1 ay geçti hali hazırda
-
@yavuzçağrı kesinlike kismette varsa olur.Moral bozmadan mulakata calismak lazim.
-
@firito guy mülakatı dguy dan önce olacak o zaman Mart seçimleri var illaki bi guy daha gelecek seçimleri boş geçmezler
-
@köyün-ağası o mantıkla ilerlediklerini düşünmüyorum
-
@toranj sebep bilsem yazardım maalesef sadece planlama ile ilgili bilgi
-
3 ekime kadar mülakat komisyonları belli olup ilan edilir. 10 kasım20 kasım arası mülakat yapılır. 1 aralıkta da nihai listeler yayınlanır. Şubat gibi de işe başlama gercekleşir. Diye umuyoruz . İşşlh ellerini daha çabuk tutarlar . Yavaştan mülakata çalışmaya başlayın derim. böyle bir paylaşım yapılmış
-
@t-robert-malthus nerede yapılmış
-
bi what sap grubunda
-
Bence ama insallah olmaz da aralik gibi mulakat bekliyorum:(bu karisik gundem ve zor gunlerde zaten sinav sonucumuz bile sarkmıs iken yakin bir tarih öngoremiyorum insallah aksi olur..
-
Arkadaslar mulakat kaynaklariniz nedir hangi kaynaklardan hazirlanmayi dusunuyorsunuz ve hangi kaynaklari onerirsiniz
-
@rul0kat bende bunu merak ediyorum hocam bir kaynaga gere var mi ya da elinde guncel bir kaynak olan var mi