2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@ezo bende ayni fikirdeyim hocam zaten ayri bir baslik var,e zaten 1 kez de paylasmis defalarca neden anlamadim,boyle ust uste girince kesin tarih belli oldu diye dusundum hep,Ozge hanim ve bu konuda calisan diger arkadaslarima saygi duyuyorum etkinlikleri de destekleyen biriyim ama;banka ne kadar kamu bankasi da olsa,kadro talep ettigimiz bakanliklar vs gibi degil zaten her seyleri yillik olarak belirlenmistir,alim olursa bile bu yil ya da 2019 da biz istedigimiz icin degil banka personel ihtiyacini belirledigi butcesini ayarladigi vs gibi onculleri zaten planladigi icin yapar,dogru haberlere itibar edilirse kimse uzulmez..@ozge17
-
-
@t-robert-malthus fazla iyimserim sanırım :)) Allah bize de bir kapı açar inşallah ne diyeyim
-
Risk Analiz merkezi ile alakalı yeni bilgisi olan var mı? iptal durumu yok değil mi?
-
@açıklanmadı adı dahi geçmiyor, iptal olduğu yönünde bir bilgi yok ama bir kaç sene kağıt üzerinde kalıp kriz sonrası risk analiz merkezi kurulur.
-
@evandro vergi veri analiz merkezi olarak geçiyor gazetede bir kaç gün önce haber oldu zaten 1000 kişilik ekip kuruluyor diye yeni ekonomi proğramında da var ve bu merkezle 16 milyar tl kazandıracak yani risk analiz merkezi, vergi veri analiz merkezi olarak geçiyor
-
@hedefsgk nerede kurulmuş? Hangi birimden personel alımı yapmış.
-
@açıklanmadı İptal edilmedi kuruldu bile. Kurum içindeki vergi müfettişlerinden isteyenler geçiş yapmış hatta.
-
@evandro google vergi veri analiz merkezi yazarsan orada bilgiler bulursun
-
@hedefsgk söylediğiniz gibi yazdım diğer sözlük ve forumlarda da aynı şekilde nerde bu çok gizli merkez yazmışlar.
-
-
@hedefsgk bu yazıları gördüm bunu sormuyorum. Nerde bu merkez personelden talep toplanmış mı? Nereye kurulmuş?
-
@evandro Kurum içinden bilgi veriyorum ben kurulmuş ve vergi müfettişlerinden gidenler olmuş. İnandınız mı?
-
@kilici bir kaç kaynaktan bilgi gelirse olabilir. Nerede bu birim?
-
Arkadaslar birkaç sayfa önce ben de sormustum birkaç arkadaş yeni mahallede yeni yapılan yer demişti. 5 yıldızli otel gibi :)) eğer orası ise tabi çalışan arkadaşlar daha iyi bilir.
-
@evandro eski bakan sayın naci ağbal risk analiz merkezinin yeri için şöyle konuşmuş Ankara Yenimahalle'de yaklaşık 60 bin metrekare kapalı alanı olan bir bina yapmıştık. Aslında biz bunu bir eğitim merkezi olarak planlamıştık ama benim şu anda gördüğüm Risk Analizi Merkezi çok daha öncelikli bir konu gibi duruyor. Hazır bir bina var orada dolayısıyla bu binaya bizim Risk Analizi Merkezi'ni süratle yerleştirmemiz mümkün" diye konuştu. 1000 kişilikte dguy kadrosu verildi 400 kişilik ilana da çıkıldı onlarında mülakatları yapılacak sonrada tekrardan dguy alımı yapılacak bir de vergi müfettişleride orada çalışabilecek
-
@seagirls Allah yardimciniz olsun inşallah olur hakkınızla kazanırsınız inşallah o bir avantaj bencede
-
@gulcan inşallah
-
Bu mülakat tarihleri ne zaman yayınlanacak acaba bir bilgi var mı?
-
Arkadaşlar ölü toprağı mı atıldı üzerinize bu başlık neden sessiz bu kadar. Var mı bi gelişme. 20 Ekimde Guyların yeterlilik sınavı var onlara bi sorduralım. Bi bilgi alabilirler mi.