2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@ceks74 mhuy çok daha zorlayıcı oluyor
-
@otuzyılsavaşı Hocam imece 2017'yi buraya atardım da valla bilgisayar bozuldu Hukuk da bazı şeyler değiştiği için tavsiyem 2018 güncellenmiş halini beklemeniz. Hem biraz keyfini çıkarın 3 aydan aşağı tarih belli olmaz.
-
@gmsmustafa Haklısın hocam bence de kitaba gerek yok. Biraz gündem takip edilse, bu zamana kadar mülakatlarda çıkmış kavramlar not alınıp tanımları yazılsa tamamdır. İlla kitap deniliyorsa imecede mülakat esnasında nasıl davranacağın, nasıl giyineceğin, bu zamana kadar çıkmış sorular hepsi var. Sen de guy yedek sürecinden geliyorsun. Arkadaşların hevesini kırmak istemem ama zaten mülakatta sorulan soruların bi önemi olmadığını görecekler.
-
Bence de fazla kitaplara boğulmanın saatlerce çalışmanın anlamı yok benim girdiğim mülakatlarda hep yüzeysel sorular sordular bana fena cevaplarda vermedim ama yine elendim
-
@gmsmustafa
sadece referandum sonrası değişiklikler eklenmiş.onun için de zehra odyakmaz'ı almıştım yeni kitaplar güzel oluyor motive olmak için,devam etmek için malumun, bu mülakat kesin değil ve devam etmek gerekiyor diğer sınavlar için... -
@yavuzçağrı
eyvallah hocam.sorun değil hazır ciltlenmiş şekilde almış oldum aslan reyiz hocam sağolsun paylaşmıştı değişiklikleri. devam etmek-edebilmek gerekiyor.malumun,kesin değil sonuçta...inşallah son listede adımızı gördüğümüz zaman keyfini çıkarırız delicesine :)) -
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin, ben bedelli askerliğe başvuracam fakat 21 günlük eğitim süresi mülakat tarihine denk gelirse mülakata gelmem için izin verirler mi? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
-
bence mulakatlari herkes bedelli icin askere gidip geldikten sonra yapacaklar
-
@lex-fori hocam daha başvuru yapmadım başvuru için mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekliyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
-
@sparta32 ya soyle bir sey var 3 kasim son gun ancsk ekim sonuna kadar yatirman lazim sonucta sonrasi Allah kerim artik ne zaman cikar askerlik orasi belli olmaz Allah omur verirse yasayip gorecez fazla hesap kitap yapma sansimiz yok herkes ayni durumda
-
@lex-fori ama ben bedelli askerliklerin bitmesini bekliceklerini dusunuyorum iyi de bahane olur onlar icin bekletmek bu sebeple hem :))
-
arkadaşlar şöyle bir soru soracağım ne kadar doğru bilmiyorum,
mülakatta herhangi bir işte çalışıyor olmamız artı veya eksi olarak bir etki yaratıyor mu? düşünceleriniz neler? -
@lex-fori Öyle bir şey mümkün değil hocam. Çünkü bedelli askerlikteki sevkler 2020'e kadar uzayabilir. Hatta uzaması bekleniyor. Şu anda 515 bin başvuru var. Kasıma kadar 750 bin kişi de başvurabilir. Yani mesela senin bedelli askerliği tamamlaman 2020'i bulabilir. Herhalde mülakatlar da 2 yıl sonra yapılmaz.
-
@paca08 hocam 21 günlük eğitim mülakat zamanına denk gelmesin de ne zaman olursa olsun sokontı değil çünkü facebookta bi grupta mülakatlar için izin verilmeyecek yazmış birisi ondan sormak istedim
-
@sparta32 Yazılanları bilmem hocam ama sağlık sorunu çıkanlar sağlık sorunu geçene kadar izinli olacak bedelli askerlikte. Sağlık sorunu geçtikten sonra yükümlülük süresince ne kadar izinli sayıldıysa o kadar askerlik yapacak. Yani 21 günlük bedelli askerlik temel eğitimi süresince 10 gün sağlık izni kullanıysan sonradan o 10 günü tamamlayarak askerlik yükümlülüğünü yerine getirmiş sayılırsın. Buradan yola çıkarsak eğer mülakatta 1 gün veya 2 gün izin kullanılabilir diye düşünüyorum.
-
@paca08 anladım hocam şuan beklemek en mantıklısı en azından mülakat tarihleri açıklanana kadar teşekkür ederim bilgiler için.
-
Başlık acilmis ayri hic haberim yok;)hayirli olsun arkadaslar tebrik ederim herkesi
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ben de. Dilerim mülâkat aşamasında da hakkımızda hayırlı olan olur insaAllah.
-
Benim aklımda hala soru işaretleri var arkadaşlar :)) alınan kişi hala 300 değil mi ? Yani 600 mülakata cagirdilar ama mulakatta alınacak kişinin 100 olmasi gibi bir durum yok ? bir de risk analiz projesi devam mı yoksa merkezde çalışan guylarin yerine mi bu yapılan alım?
-
@ceks74 hocam bu normalde kurum sınavlarında yapılan bir şey. VMY 400 kişilik ilana çıkar, 356 kişi mülakata kalır, 200 kişinin atamasını yapar.