2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Merhaba dostlar böyle buyrun.
Kazanan dostların mülakat konuşmaları, kazanamamış dostlarımızın da bulunduğu başlıkta olmasın isterseniz. Buradan devam edelim Mülakat Sürecini istişare etmeye.
https://www.tercihiniyap.net/haber/devlet-gelir-uzman-yardimciligi-dguy-nedir-nasil-olunur
-
Herkes için hayırlısı olsun . Hakkaniyetli bir mülakat geçirmek dileğiyle başlayalım
-
Temennim hayırlısını nasip etsin ve emek verenlerin karşılığını aldığı bi mülakat olsun hepimz adına
-
Hayırli geceler insAllah güzel bir mulakat sureci olur.
-
Herkes için hayırlı olsun, hakkaniyetli bi mülakat süreci olmasını umarım
-
Herkese hayırlı olsun mülakatlar bir an önce yapılsa bari şimdi Gib'in önünde 2 mülakat süreci olacak hangisi önce yapılır. DGUY mu? GUY mu? sen ne dersin @paretowilfredo
-
Sizce mulakatlar tahmınınen kac ayda olur.Simdi sınav sonucu gec acıklandı mulkat tarıhının bellı olmasıda mı gec olur
-
Herkese hayırlı olsun umarım emeklerimizin karşılığını alırız. Şahsen benim için farketmez guy dguy şu aşamada tek dileğim artık bir işim olsun.
-
@gingove Guy geçen sene yazılı sınav sonucu 17 mayısta açıklandıydı mülakatlar 19 eylülde başladıydı yani 4 ay zaman vardı arada bu sene o kadar sürmez inşallah
-
hem dguy hem guy mülakata kalan var mı burda yada guy olup dguy kazanan
-
ikisininde kaldım mulakatlarına @uA1905
-
Arkadaslar ben açılışı yapayım o zaman bu mülakat nasıl olacak ?
Daha once 2 mülakata girdim ama ikisi de brans bazında olduğu için ekonomi agirlikliydi ve yaklasik 30 dakika suruyordu. bu sefer kpss çalışır gibi kanun kanun hukuk mu ezberlemek gerekiyor ne yapılmalı? Kısa cevaplı sorular mi gelir vb...
-
Bismillah diyerek yerimizi alalım. Umarım kalp kırmadan, kavgasız çabucak olup biten bir mülakat süreci yaşarız.
-
İnşallah
-
@ceks74 yok ya o kadar kasma geçen sene guy mülakatında 8-9 soru sordulardı bana çok zor değildi imece mülakat kitabına çalıştıydım o yeter yada normal dersini çalış. Büyütecek bir şey yok soru bilip bilmemeninde çok önemi yok bir çok farkl etken var
-
Referanssiz olma ihtimali var mı?Sadece Dguy mülakatina kaldım .Tek hakkım var ve referansim yok.
-
@ua1905 eyvallah hocam gerçekten dikkat etmek gereken orada süreci kontrol edip sogukkanli olabilmek. inşallah hayırlısı olur hepimiz için.
-
@ceks74 Farketmez hocam ilk başta kendini tanıtırsın. Seni ilk dakikalarda rahatlatmak için anlattığın şeye göre sohbet havasında soru sorabilirler (mesala babam baklavacı dersin sana baklava yapımını sorarlar.) Bu öylesine seni sohbet etmek için, seni rahatlatmak için sonra muhasebe, Hukuk, maliye, iktisat farketmez şansına kalmış en az üç soru sorarlar. Guy mülakatı ortalama 4-5 dakika sürüyor. Dguy merkezi kadro olduğu için kaç dakika sürer bilemem. Yani her şey 5 dakika içinde olup bitiyor. Sorular için imece mülakat kitabını çıkarabilirsin. Tüm sorulan sorular var orda.
-
@yavuzçağrı eyvallah hocam imece şart oldu o zaman en az 1 ayimiz vardır mülakat için değil mi ?
-
@yavuzçağrı valla benle hiç normal muhabbete girmedilerdi direk soru sormaya başladılardı. bizim geçen sene 4.komisyon biraz sertti sanki