2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@arnolt 50 60 metrekare ve sıkı tadilat yaptırırsanız çıkar .onun haricinde diğer kurumlar gibi lojman yok.servis yok .yemeği paranla alırsın.
-
benim 20 temmuz bedelli askerlik zamanı arkadaşlar. bir şey yapmama gerek var mı?
-
@ekeblad biraz daha açabilir misiniz hocam? Servis ve Yemekhane imkanı yokmu? İstanbul guy da hepsi mevcut ama dguy da yokmu. Vardır diye tahmin ediyorum. Lojman olmasada olur ev vs tutup bi türlü halledilir.
-
@tayoz1907 maliyenin İstanbul da servisi vardı yemekhanede ücretli ama dışarısı kadar pahalı değildi. Ankara daha farklı sanırım
-
Ankara Dikmen gib başkanlıkta da ve gib ek hizmet binası Gümüşdere de servis Yok arkadaşlar sadece ego otobüs kartı veriliyor aylık harcamana göre yükleme yapılıyor
-
Arkadaşlar bundan sonraki sürecin ilk adımı gib in sitesinden evrak teslim icin yapılacak genel duyuru mu olacak
-
@kpss-a-bağımlısı açıkçası şaşırdım, İstanbul guy arkadaş var. aynen yemekhane 5-6 tl bişey tertemiz yemek vs diyordu. Servisi de ana yol üzerinden alip bırakıyordu ücretsiz. Ankara'da olmamasına şaşırdım hayirlisi olsun.
-
@tayoz1907 servis yok hocam kimseye yok.ne dguy ne guy lar.bir dönem vergi dairelerinde müdür yard.vardı onu da kaldırdılar.İstanbul da var ama ankara da yok.yemek olarak gelir uzman/yard.155 Tl/20 veriyor merkezde .maaşın arttıkça verdiğin para da artıyor.yeni dguy ların ne yapılacağını bilmiyorum ancak diğer dguy gibi olurlarsa imkanlar bunlar .
-
Mülakat sorularını toplu bir halde elinde bulunduran biri var ise paylaşabilir mi? ve ya özelden bana ulaşabilir mi? teşekkürler.
-
@cnkn çıkmış guy sorularının aynısı zaten başka sorulabilecek bir şey yok ki
-
@babayega ekstreme sorular vardır diye. zaten guy soruları da elimde yok.
-
düzenlenmiştir.
-
@paretowilfredo Merhaba. Ne zaman başlanacagı hakkında bir duyumunuz var mı
-
@hahamas basgan kurumu bilgilendirisin hemncicik gidip geliverirsin
-
Evrakları ne zaman isteyecekler?