2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@lion Hazine ve Maliyede olası bir bakan değişimi demek bütün alımların 19 KPSS sonrasına kalması demek olur
-
@aer ben sene başında açılmasını beklediğimiz sınavlar başlığına bu sene alımların az olacağına dair paylaşım yapmıştım.linç yemiştim:))
Buradaki arkadaşlara polyanacılık oynamak lazım.
Maliye bakanı muhtemelen değişecektir ve daha güzel gelişmeler olacak.
Guy da büyük ihtimal Haziran da ilana çıkacak -
@aer teşekkür ederiz verdiğin duyum için zaten duyum alan kişi sayımız az onlarıda forumdan kaçırmayalım isteyen istediğine inanır yok onu söyleme yok olumsuz konuşma diyerek bir yere varamayız
-
@modigliani-0 eğer bakan değişirse süreçler giderek uzar. Bilseydik bunların olacağını sınava gırmezdık. 3 ay kalmıs kpss ye zaten. Bu kadar zor bir sene bılmıyorum ben.
-
Merkez tasra ayrimida sonuclanmis.Karara göre guylarin hak talebi reddedildi.Taşlar yerine yavas yavas oturuyor.8 Nisanda yapilanma sonuclanirsa sayet somut adimlar gorebiliriz.
-
@merasim34 guy haziranda gelecektir sözü polyannacılığa dahil mi yoksa gerçekçi düşünceniz mi
-
@aer dostum aradaki 8günü Nasıl açıklayabiliriz o Zaman .gib mülakat sonuçları açıklanması 10-15 gün arasında açıklanıyor genelde .
-
arkadaşlar puanım 73 haziranda guy gelirse şansim olur mu sizce ,siralama kaca kadar duser
-
@tysbyno-hi Dostum bende pek mantık bulamıyorum o süreçte açıklanması dışındaki durumları lakin dguy guy sürecinin en başından beri sistem eşanlı işliyor. İlan gelmesi, sınav sonuçlarının açıklanması, mülakat tarihlerinin açıklanması hepsi aynı anda gerçekleşti. Bu yüzden aynı anda nihai listenin açıklanacak olması beni hiç şaşırtmayacak.
-
@aer hocam yeni alımla alakalı kpss oncesı gelme durumu nedir? Ve mhuy.. İkincı kez soruyorum kusura bakmayın ama mhuy u cok merakla bekliyorum cunku.
-
@tükendikagrubu Daha önce dediğim gibi VMY ile ilgili sordum sadece diğer ilanları sormadım. Şu anda bende mülakatları bekliyorum bu süreç tamamlandıktan sonra bir yoklama yapacağım ama o zamana kadar inşallah Pareto üstad size güzel haberleri vermiş olur.
-
@aer teşekkür ederiz hocam. Pareto üstadda sagolsun bir haber aldıgında bızımle paylasıyor. İnsallah olumlu haberler alırız en kısa sürecte. Zira hakikaten tükendik..
-
Sizce Dguy da 300 kişilik kontenjanı doldururlar mı yoksa alınan kişi sayısı daha mı az olur ?
-
@tozkok hocam guy her sene KPSS sınav ilanıyla alım yaptı.
Tek tereddütüm mevcut bakan zamanında maliye yapılanma var diye ilana çıkmadı.
Bunun haricinde ilan sürpriz olmaz -
Bugüne kadar ister guy ister dguy olsun bütün gib alımlarında ilanda verilen sayı kadar alım yapıldı, içiniz rahat olsun 300 kişiyi doldururlar. Dguy sonuçlarının guy mülakatından önce açıklanması ve dguy kazananların eğer guy listelerinde de adı varsa, gib e-sınav sistemi üzerinden mülakattan çekilebileceği sistem olursa çok güzel olur.
-
@merasim34 haklısınız
-
@rootofallevil mülakattan çekilebileceği sisteme gerek yok önce açıklarlarsa insanlar gitmez mülakata zaten çekilmiş olur
-
Vergi dairesi müdür yardımcısı sözlü sınavı akşamına açıklanmış bu da bir işaret değil mi ?
-
@aer liste belli olacak yayimlanmayacak komisyon da mukerrer kisilerle tekrar ugrasacak!
-
@karaahmet641 hocam bunu da sordum hatta ortamda gelir uzmanlari hem mulakat bekleyen hem de o arkadaslarin yaninda olanlar vardi,ihtiyac cok fazla 3 promosyon nerdeyse tamami ihrac oldu,sayiyi tam alacaklarini dusunuyoruz,ama komisyon bu ne cikar o kadar emin olmayalim dedi.