2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo Dguy alımı Risk ve Analiz Merkezi için yapilmisti işe hemen başlatmak isterler mi sizce?
-
Var mı bir gelişme bilgisi olan nedir durumlar ?
-
Ne zaman acilanacak
Ilk carsambaya kadar dendi ses yok
Simdi yakin bir zamanda deniyor ses yok
Gercekten bilgisi olan var mi ????
Troll degil gercekten bilgisi olan var mi ???? -
@yeni_yeni facedeki trole inanmamak lazım.Sürekli bir şeyler uyduruyor.Her dönem böyle tipler çıkar.Bakanlıktan bilgi alabilen kişileri bekleyeceğiz.Umarım erkenden açıklanır.İnsanlarda ona göre yoluna baksın.
-
Guy mülakatını bitirip açıklarlar
-
@kpssa34 onada razıyım ama daha uzun sürmezse iyidir. Çünkü yazılı sınav sonuçları açıklarken yaşadık aynı durumu
-
@guymağduru öyle yapmak zorundalar guy mülakatında not alıyorlar dguya girenleri o yüzden guy mülakatı bitmeden açıklanmaz
-
@paretowilfredo ne zaman aciklanir ?
Var mi bi haber ? -
önümüzdeki ay liste asılacak bahsine 1 maaş yatırıyorum. ( kuvvetli duyum )
-
@milwaukeebucks önemli olan önümüzdeki ayın 4-5 açıklanması biz ayın son haftası açıklanmasını istemiyoruz
-
@milwaukeebucks dostum daha detaylı bir açıklama yaparmısın ?
-
Detayı bugün bir yetkiliye sorma fırsatım oldu bakanlıkta, "önümüzdeki ay liste askıya çıkacak " cevap bu kadardı. Tam ne Zaman , tahmininiz nedir gibi soruları bende sormak isterdim ama bazı insanların omuzundaki yıldızları görünce insan nefes alamıyor dostlar. Askerlik yapanlar beni anlamıştır heralde. Umarım bugün yarın açıklanır doğru çıkmaz, sadece duyduğumu aktardım.
-
@milwaukeebucks insallah kardesim mayis olsun daha fazla uzamasim da yeter bize
-
Dguy mülakatına girip guy mülakatına da girenler ortalama kaç soru geldi, guy mülakatında gelen soru sayısı azlığı Dguy'u kazandığımız anlamına gelir mi
-
Bana 4 soru sordular ama ortalama herkese aynı sayıda soru geldi
-
@lilith gelmez
-
@walras12 inşallah çünkü bana çok soru geldi
-
Yedek durumu var mıydı dguy a dair ben kacrdim bu kısmı galiba?
Ya da buna dair bilgi linki @paretowilfredo -
@aroma https://www.tercihiniyap.net/m/haber/devlet-gelir-uzman-yardimciligi-dguy-nedir-nasil-olunur-h1814.html meslek tanıtımında değinmiştim dostum.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam