2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
İnşallah bu görevden almalar yapılanmanın son hamlelerinden birisidir ve yeni alıma biran önce çıkılır
-
@milwaukeebucks Eh eğer Necmi Bey de alındıysa o birimde işler bir nebze yavaşlayabilir ama çok sürmez bu. Yalnızca yeni gelen işleri bi toparlar sonra düzene koyar rahatlıkla. Bakalım bi soruştururuz dostum biz de.
-
@paretowilfredo üstad bu yeniliklerin bizim yeni ilan işlerini bir nebze yavaşlatma olasılığı olabilir mi acep
-
Görevden alınanların yerine ise kurumda daire başkanı olarak görev yapmakta olan İdris Şenyurt ve Mehmet Arabacı ile grup başkanı olarak görev yapan Abdullah Kiraz atandı.
Grup başkanları arasından başkan yardımcısı ataması yapılması teşkilatta ilk kez yaşanıyor.
-
@modigliani-0 Yukaridaki mesajda soyledigim gibi dostum. Cok olumsuz etkileyecegini sanmam. Sahsa bagli islemler degil bunlar. Bakan haric kisi degisimleri asiri etkiler dogurmaz.
-
@paretowilfredo siz bir nebze yavaşlayabilir diyince kendi adıma tabiri caizse çıldırıyorum. Daha ne kadar yavaşlayabilir diye düşünüyorum da. Zaten herşey çok yavaş değil mi?
-
@paretowilfredo Hocam Necmi Keskinsoy un mülakatlarla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. kendisinin baktığı birimler teknik birimlerdi. Neden sürece etkisi olabileceğini düşündünüz Necmi Keskinsoy'un?
-
@paretowilfredo Bu görevden alınmaların sebebini biliyomusunuz
-
@sdf Ben en son kendisiyle görüştüğümde Personel ve sınav birimleri ona bağlıydı dostum. Son durumda değişmiş olabilir.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@sdf Ben en son kendisiyle görüştüğümde Personel ve sınav birimleri ona bağlıydı dostum. Son durumda değişmiş olabilir.
Mustafa Çolak'taymış dostum en son. O da görevden alınanlar arasında. Bu durumda yukarıda söylediğim durum geçerli. Şahss bağli yavaşlama durumu yalnızca Bakan Bey ile alakalı olarak olur.
-
@lilith Değişim diyelim dostum kısaca.
-
@nisan bendede mustafa beydi komisyon başkanı başka arkadşlarda ismail beymiş yani değişimli başkanlık olmuş dostum
-
Arkadaşlar guy mulaktini gireceğim, buraya sormak istedim..hangi renk kravat tercih ettiniz beyaz gömleğin üstüne, siyahmi lacivert mi ?ve oturuken ceket düğmesi açık mı oluyir kapalı mı oluyor ayakta mı ilikliyorsunuz,? Kafa allak bullak
-
@paretowilfredo hmm anladım. son dönemde gelir yönetimine bakıyordu kendisi. Sınav hizmetleri Mustafa Çolak'a bağlıydı. ama zaten kurumda Necmi Keskinsoy'un gidişini de duymadık. belki haftaya netleşir.
-
@bydaler hangisinin yakıştığını düşünüyorsan onu takmalısın:) yakın renkler neticede
-
Facebookta grupta bugun yarin acıklancak demişler vatsapta paylasmıslarda bilgisi olan var mı
-
@haldun ne açıklanacak demişler
-
@hasan2 dguy
-
@haldun He tamm
-
@paretowilfredo hocam Mustafa Çolak görevden alındıysa şuan hangi birimde olacağı belli mi? Yine kurum bünyesinde midir?