2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@gencburokrat 2 de benim gruptan yok mu artiran
-
@çilek Aciklanma ihtimaline odaklanmistik lakin yazilanlara ve duyumlara gore guy mulakatlarindan sonra aciklanacak
-
Umarım guydan önce açıklanır ama 2 kere kazanan kişileri eğer bakan imzalıyorsa ayrı ayrı göndermezler diye düşünüyorum maalesef
-
Slumflasyon (anlamadim ilk bi kac kere tekrarladilar)
Muvazaa ve turleri
Faktoring
Serbest bolge ne amaclari
10000 tl lik senedi 8000 tl te bozdurdun aradaki farki hangi hesapta izlersin
Mukteza duydunmu efendim anlayamadim dedim ozelge dedi acikladim
Bolum iktisat
Yaklasik 6 dk surdu -
Cumaya kadar duyum gelir muhtemelen açıklanma konusunda
-
Herkes icin hayirlisinin olacagi ve en onemlisi 300 kisinin tamaminin alinacagi bir mulakat sonucu olsun insallah.
-
Bana da sorulan soruları yazayim. Baska bir ilan gelirse örnek olsun.
Maliye politikasi araclari nelerdir?
Sadece vergi politikası kullanarak issizligi nasil azaltirsin?
Kliring nedir?
Dıs ticaret haddi nedir? Bu ne ise yarar?
Faktoring nedir? Senetli alacaklar icinmidir yoksa senetsiz mi?
Yurutmenin durdurulmasi nedir? Kim bu karari alir?
Bolge idare mahkemesi nedir? İdare mahkemesi ile arasindaki fark nedir?
Deflatör nedir? Ne ise yarar? Degisken sepet mi vardir?
Kur sepeti nedir? Turkiyede en cok hangi kur sepeti kullanilir?
İdarenin yaptigi çatı devrildi. Bu nasil sorumluluktur?Bölüm: uluslararasi ticaret
-
Faktorting senetli ve senetsiz alacaklar için uygulanıyor mu? Kısaca açıklayabilecek olan var mi
-
@gencburokrat iktisat ve maliye ağırlıklı gelmiş size hakkınızda hayırlısı olsun
-
Benim duyumum da Cuma’ya kadar açıklanacağı yönünde . Bakalım zaman gösterecek
-
@kaymakam Kaynağınız neresi hocam ? Cuma gece yarılarına kadar f5 yapacağım yoksa
-
Vdk sitesine girilmiyor
-
@walras12 hocam sizin zamanınızı çalmak istemem.Umarım doğru çıkar duyumum ama siz yinede dediğinizi yapmayın
-
@kaymakam hocam duyum kimden ona göre bizde beklentiye girelim
-
@zenginmemur Hayirdir hocam vmy ilan mi bekliyorsunuz
-
@regresyon hocam vadesi gelmemiş senetli alacakların faktorring sirketleri aracılığı ile nakde dönüştürülme işlemi olarak biliyorum ve burda hareketle senetli alacaklar için gidilir derdim
-
son promosyonla vmy olan arkadaşıma eğitimde üstadlar 4 5 sene vmy alımı olmayacak en yeni sizler olacaksınız uzun zaman demiş. yani vmy den bişiy beklememeli bence
-
@zenginmemur yarın ayın 10 u hocam belki gerçekten yapılanma ile ilgili birseyler olacak
-
@gmsmustafa yok hocam sadece vmy meslegi degiscek diye duyumlar vardi ondan sasirdim
-
@kpss-a-bağımlısı hocam yapilanmayi canli yayinda aciklamazlar diye dusunuyorum