2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@toranj 500luk vmy 5 yil olmayacak diye mi cikti dostum
-
@zenginmemur hep yapılanma diyip duruyorlar hocam ne olsa yapılanmaya yormaya başladım.
-
@zenginmemur evet hocam . malesef uzun zaman alım planlanmıyormuş. ama bakan değişecek diye bi söylenti var her bakanın dinamiği farklı oluyor ama şu an durum bu
-
dünden arkadaşın biri bir bağlantı metni paylaşmıştı orda vergi müfettişliği kalkıyor yerine vergi uzmanlığı geliyor yani artık müfettiş değil uzman oluyorlar bu unvanların ismi değişse de bu ilanlar illa ki bu sene gelecektir
-
aynı yetkilerle aynı işi yapmaya devam edeceklerse müfettiş olmuş uzman olmuş ne bileyim kontrolör olmuş fark etmez unvanlara takılmamak lazım
-
Yaşı yetenler hatırlar 2011'di sanırım hesap uzmanlığı ve birkaç ünvan birleştirilip vergi müfettişliği olmuş ve vdk altında toplanmıştı. Yanılmıyorsam o günün hesap uzmanı bugünün vergi müfettişinin yaptığı benzer bir işi yapıyordu. Tafsilatına hakim değilim ancak o gün neydi gerekçe, bugün ne acaba yapılanma falan derken araya kaynamasın, iş güç onları yapacak insan bekliyor, fazla da oyalanmamak gerek sanki.
-
Acaba yapılanma bizim A kadro istihdamını arttırır mı azaltır mı
-
arkadaslar futbolcu bonservisleri nereye kaydediliyor ? haklar a mı ?
-
@plansız normalde müfettişin çalıştığı kurumu teftiş etmesi gerekir ama maliyedekiler hem teftiş yapayım hem inceleme yapayım hem başka kurumlarda yönetici ben olayım diyor.hatta bı ara bankalarıda biz denetleyelim bile demişler.yeni cb sisteminde de cb adına teftisleri biz yapalım bile dediler.
-
@paradoks89 öyle olması lazım
-
@paradoks89 haklar hesabı
-
Yok mu icerden disaridan bilgi alan 🧐 bir heyecan lazim
-
Vallahi ya böyle beklemek çok zor.
-
Abartmayın ya daha yeni bitti bari 1 hafta geçsin
-
Gelir uzman yardımcısı olup da dguyu kazanan arkadaşlar varsa, becayiş döneminde kazanmış olursanız becayiş yapan olur mu istediğimiz yere gidebilsek bizde ailemize sevdiklerimizin yanına ?
-
Teşkilat yapısı ile ilgili konulara değindi mi Bakan Bey?
-
@paradoks89 hocam transfer olan futbolcu haklara, bonservisi ise amortismana kaydediliyor dün hocadan da teyit ettim bunu
-
@nonbisinidem teşekkur ederimm
-
Dün bi arkadaş vesilesiyle ögrendigin bilgiyi yazmak istiyorum. Arkadaşım ankara da guy ve onun bir grup arkadaşı berat albayrak'ın danışmanlarının yanında stajyerlik yapıyolarmis orda da gündemde olan bi konuymuş dguy ve guy kazananların çoğunun ortak olduğu ve bunun önüne geçmek için yetiştirmeye çalıştıkları. Kesinlikle iki listede de aynı isimleri görmek istemiyorlarmış ve bunun için dguy önce açıklancakmış süre bakımından zorluk yaşasalarda yetiştirmeye çalışacaklarını bizzat danışmanlarının ağzından duymuşlar.
-
@duman kadro dolacak mı peki, bu konuda bilginiz var mı?