2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@köyün-ağası bize etkisi olumlu olur mu?
-
@tükendikagrubu bilmem paretoya sormak lazım
-
Bu makamlara bir gün devlet gelir uzmani ya da gelir uzmani kökenli biri gelebilir mi acaba?
-
@açıklanmadı daire başkanlığı grup başkanlığı gibi makamlara guy zor da dguy gelebilir
-
@tükendikagrubu Değişikliğe konu Başkan yardımcıları alım süreçleri ile alakalı olanlardan değil dostum. Necmi Bey'e bağli birimlerdi bunlar Necmi Bey halen görevde yanlış duymadımsa. Etkileyen bir durum olacağinı sanmıyorum.
-
@rootofallevil dguy da zor gibi gelenler hep teftiş kökenli hesap uzmanı gel kont. Maliye müfettişi. İşin mutfağında olan Gelir Uzmanlari da bence bu makamlara gelebilmeli.
-
@guymağduru bana böyle söyedi sınav biriminde çalışan arkadaşlarım
-
@bilmuh1111 sınav biriminde çalışan arkadaşlar sonuçlar belli değil dedi.
-
Mantıken sonuçlar bellidir. Mülakat esnasında verilen puan vardır onlar ile bi liste oluşturulmuştur. Mülakattan sonra kim nasıldı nasıl verdi sorulara diye düşünülüp yeniden puanlanicak hali yok. Cok iyimser de olabilirim
-
@paretowilfredo
Gib görevden alınanlar:
Necmi Keskinsoy
Mustafa Çolak
Yıldırım Bozbıyık
Semi Okumuş
Yeni Gib başkan yard
Behçet Bal
Ferit Taş
Diye duydum.. -
@milwaukeebucks mustafa çolak dguy da komisyon başkanıydı sanırım
-
@milwaukeebucks, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo
Gib görevden alınanlar:
Necmi Keskinsoy
Mustafa Çolak
Yıldırım Bozbıyık
Semi Okumuş
Yeni Gib başkan yard
Behçet Bal
Ferit Taş
Diye duydum..
Ayrıca sürpriz bir şey değil, seçimden sonra değişiklik olacağı 2 ay önce planlanıyordu.. -
@kpsscibiri komisyon başkanının değişmesi bizi nasıl etkiler acaba listeler komple değişirse ya
-
@milwaukeebucks haberde necmi keskinsoy yok tu
-
Neyi hayal edip duymak istiyorsunuz anlamıyorum ki. Mülakat yapılmış, puanlar verilmiş, görüşler belirtilmiş, imzalanıp tutanak tutulmuş. Mülakatlar iptal olacak veya başkan gitti herkesi geçirecekler felan mı dememiz lazım. Gayet normal bir sürecin içerisindeyiz, yeni teşkişatlanmada kadrolar yenileniyor bu kadar. Buluttan nem kapmanın anlamı yok.
-
@köyün-ağası ben pazartesi günü öğrendim kardeşim her hangi bir haber kararnameden haberim yok. Tamamen bilgiyi paylaştım
-
@milwaukeebucks aylardır sonuçlanmayan bir sürecin içindeyiz ya bir duyumda diğerini tutmuyor ya hocam o yüzden her değişiklikte acaba der durur olduk. Süreç her ne kadar normal olsa da bizler artık yorulduk hocam
-
@milwaukeebucks, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Neyi hayal edip duymak istiyorsunuz anlamıyorum ki. Mülakat yapılmış, puanlar verilmiş, görüşler belirtilmiş, imzalanıp tutanak tutulmuş. Mülakatlar iptal olacak veya başkan gitti herkesi geçirecekler felan mı dememiz lazım. Gayet normal bir sürecin içerisindeyiz, yeni teşkişatlanmada kadrolar yenileniyor bu kadar. Buluttan nem kapmanın anlamı yok.
ne zaman açıklanır? duyum aldınız mı?
-
@kpsscibiri komisyon başkanı personel daire başkanıydı. Yani ismail bey.
-
Arkadaşlar duyum dediğimiz şey bir şeylerin icrası planlandığında veya harekete geçildiğinde emin olmamakla beraber 3. Kişilere olan güveni başkasına yansıtmak değil mi. Doğru çıkıp çıkmayacağı sonuç olarak 3. Kişinin bilgisinin sağlamlığına bağlı. İsimler yavaş yavaş belli olmasa bir paylaşım zaten olmazdı. Tam net mi değil. Netlik kararname yayınlandığında belli olacak. Dguy mülakatlarının ne zaman açıklanacağını da Gib başkanı dahil kimsenin bilgisi dahilinde olduğunu sanmıyorum çünkü bakan beyin OLURUNA sunulacak bir durumdan bahsediyoruz. ( komikte olsa şöyle bir diyalog bile geçebilir: açıklıyoruz efendim - olur ) whatsapp gruplarında yok adımı listede gördüm, yok kazanmışım, yok şu Zaman açıklanacak yorumlarının hepsinin hurafeden ibaret olduğunu düşünüyorum. Kimse de bu yüzden tereddüte kapılıp canını sıkmasın önerisinde bulunuyorum.